Clyde Pollitt

Acteur

Clyde Pollitt is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

War of the Roses - Richard III (Part 1)

1989 | Historische film, Drama

Verenigd Koninkrijk 1989. Historische film van Michael Bogdanov. Met o.a. Philip Bowen, Andrew Jarvis, Francesca Ryan, June Watson en Charles Dale.

Een laatste aflevering uit Bogdanovs verfilming van de historische drama's van Shakespeare over de Engelse geschiedenis in een eigentijdse kostumering, en uitgevoerd door een provinciaal gezelschap. Koning Edward IV is dodelijk gewond als gevolg van een intrige met zijn broer Richard III, maar die weet het vertrouwen te winnen van zijn weduwe Lady Anne. Hij laat dan zijn broer Clarence ombrengen en roept openlijk om wraak op de moordenaars van zijn broers. Terwijl de meedogenloze Richard III zich een weg baant naar de troon, en de absolute monarchie, roert een opstandige lord Buckingham zich in de gelederen, en is Richard III gedwongen de wapenen daadwerkelijk op te nemen. Wordt in twee delen uitgezonden en is bestemd voor geĂ¯nteresseerden die het geduld kunnen opbrengen.

War of The Roses - Richard II

1987 | Drama, Historische film

Verenigd Koninkrijk 1987. Drama van Michael Bogdanov. Met o.a. Michael Pennington, Francesca Ryan, Clyde Pollitt en Michael Cronin.

Shakespeare's klassieke werk op locatie gedraaid en gespeeld door het Shakespeare-gezelschap uit Wales. Richard II verdrijft de Plantagenets, nadat hij teruggekeerd is van zijn verbanning en ontdekt heeft dat zijn vader dood is en de bezittingen geconfisceerd zijn. Woelige Engelse geschiedenis in een modern jasje gefilmd door een oude rot in het vak.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Clyde Pollitt op televisie komt.

Reageer