Maria Fares

Producer

Maria Fares is producer.
Er zijn 2 films gevonden.

La Gabbianella E Il Gatto

1998 | Animatie, Familiefilm, Fantasy

Italië 1998. Animatie van Enzo D'Alò. Met o.a. Domitilla D'Amico, Veronica Puccio, Sofia Baratta, Melba Ruffo en Antonio Albanese.

Het scenario is van regisseur D'Alò, Umberto Marino naar de succesvolle jeugdroman van Luis Sepúlveda Storia di una gabbianella e del gatto che le insegnò a volare. Het gaat over de zorgeloze kater Zorba, die in de Hamburgse haven een uitgeputte meeuw aantreft, die in een plas afgewerkte stookolie op zee terecht was gekomen. De meeuw, die op sterven na dood is, legt een ei en vraagt Zorba dit uit te broeden en voor het meeuwenkuiken te zorgen. Een ontroerende geschiedenis met vindingrijke ideeën en een geslaagde animatie. Een feest voor jong en oud. Met in de originele versie de stemmen van: Luis Sepúlveda, Carlo Verdone, Antonio Albanese, Melba Ruffo, Sofia Barratta, Veronica Puccio, Domitilla D'Amico. Het camerawerk is van Silvio Pautasso. Sleepte diverse bekroningen in de wacht.

La Freccia Azzurra

1996 | Animatie, Fantasy, Horror, Familiefilm

Luxemburg/Italië/Zwitserland 1996. Animatie van Enzo d'Alo en Enzo D'Alò. Met o.a. Dario Fo en Lella Costa.

Aardige tekenfilm verhaalt over de fee Befana, een vrouwelijke variant van Sinterklaas, die rond Driekoningen per vliegende bezem cadeautjes rondbrengt. Het grote verschil met Sinterklaas (en Santa Clause) is dat Befana een winkel heeft, niet ergens ver weg, maar gewoon in de stad. Kunnen de kinderen alvast een keuze maken. Pech is dat Befana dit jaar ziek in bed ligt, dus neemt knecht Scarafoni de honneurs waar. Maar Scarafoni deugt niet, ook al heeft Befana dat niet door. Prachtig om te zien hoe het speelgoed in opstand komt als Scarafoni de cadeautjes wil gaan verpatsen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Maria Fares op televisie komt.

Reageer