Nancy O'Neil

Acteur

Nancy O'Neil is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Sensual Friends

1999 | Erotiek

Verenigde Staten 1999. Erotiek van Jay Madison. Met o.a. Jarod Carey, Brandy Davis, Doria, Griffin Drew en Bobby Johnston.

Drie stellen en een onlangs gescheiden vriendin komen bij elkaar voor een weekend in een huis in de Californische heuvels om oude herinneringen op te halen. Dat worden algauw seksspelletjes, die vari[KA3]eren van geblinddoekt kussen en raden wie het is, tot het vertellen van wat de gewaagste plaats was waarop je de liefde bedreven hebt, die de kijker dan in uigebreide flashbacks ziet. De climax is meervoudig: de mannen willen allemaal een keertje met de gescheiden vrouw. Het is overduidelijk dat het scenario van George Ayvas niets voorstelt. De rolverdeling is echter geloofwaardig (ze genieten zichtbaar) en aantrekkelijk (geen tatoeages en piercings en de dames trekken netjes hun schoenen uit). Voor de kenners: Doria heet in werkelijkheid Doria Rone, Santangelo het in werkelijkheid Gary Angelino en O'Neil heet Nancy O'Brien. Voor de ware fans: Kim Dawson is van de partij als lekkere en gewilde Celinda. Sommige kijkers geloven dat het om drama gaat, maar die kennen het verschil tussen een speelfilm en gefilmde spelletjes niet. Het cleane camerawerk is van David R. Zera.

Educated Evans

1936 | Misdaad, Drama

Verenigd Koninkrijk 1936. Misdaad van William Beaudine. Met o.a. Max Miller, Nancy O'Neil, Albert Whelan, Clarice Mayne en Hal Walters.

Een tipgever van paardegokkers Miller doet zijn intrede in de hogere kringen wanneer een paar van zijn vrienden hun fortuin maken; gebaseerd op een verhaal van Edgar Wallace. Grappige film met goede acteurs. Hij bracht geld in het laadje van Warner.

Brewster's Millions

1935 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1935. Komedie van Thorton Freeland. Met o.a. Jack Buchanan, Lili Damita, Nancy O'Neil, Amy Veness en Sydney Fairbrother.

Als een playboy binnen twee maanden een miljoen pond kan spenderen, zal hij nog meer miljoenen erven. Een levendige tweede versie (de eerste dateert van 1921, met Fatty Arbuckle) van deze komedie naar de roman van George McCutcheon. Opnieuw gemaakt in 1945, 1961 onder de titel THREE ON A SPREE en 1985.

The Secret of the Loch

1934 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1934. Komedie van Milton Rosmer. Met o.a. Seymour Hicks, Nancy O'Neil, Gibson Gowland en Frederick Peisley.

Een duiker denkt het monster in het beroemde Loch te vinden. Deze film neemt de zaken niet al te serieus.

Jack Ahoy!

1934 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1934. Komedie van Walter Forde. Met o.a. Jack Hulbert, Nancy O'Neil, Alfred Drayton, Tamara Desni en Henry Peterson.

Een marinier probeert de held uit te hangen terwijl hij de dochter van de admiraal het hof maakt. Een ongecompliceerde en vrolijke komedie rond Hulberts dans- en zangtalent.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Nancy O'Neil op televisie komt.

Reageer