Sonja Karzau

Acteur

Sonja Karzau is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Alles Paletti

1985 | Drama, Sportfilm

Duitsland 1985. Drama van Michael Lentz. Met o.a. Branko Plesa, Gordona Kosanovic, Levin Kress, Mary Ketikidou en Peter Lohmeyer.

Milan Wodar, de vader van de 14-jarige Kai, is trainer bij een voetbalclub, die in de Duitse Bundesliga speelt. Het gaat niet goed, want de club verliest veelvuldig en degradatie dreigt.

Die Ortliebschen Frauen

1980 | Drama

Duitsland 1980. Drama van Luc Bondy. Met o.a. Edith Heerdegen, Elisabeth Stepanek, Libgart Schwarz, Klaus Pohl en Enzi Fuchs.

Een weduwe blijft achter met drie dochters en een gehandicapte broer die uiteindelijk door de oudste zuster voorgoed in de kelder wordt gestopt. Een onevenwichtige uitwerking maar goed spel.

Tatort - Frankfurter Gold

1971 | Mysterie

Duitsland 1971. Mysterie van Eberhard Fechner. Met o.a. Klaus Höhne, Michel Gruner, Hans-Christian Blech, Karl Lieffen en Fritz Rasp.

Kommissar Konrad (H[KA3]ohne) uit Frankfurt krijgt bij zijn eerste zaak te maken met Johannes Stein (Gruner), een oplichter, die uit lood staven laat gieten en ze vervolgens met een heel dun laagje bladgoud laat vergulden. Daarna slaat hij ze op in de kluis van een bank en laat een notariële acte opmaken over Zwitsers goud. Daarmee zoekt hij klanten, die bij hem hun spaarcentjes beleggen. Als de mensen merken dat hun geld is verdwenen, beginnen ze te klagen. Het is voor Konrad nog niet eens zo eenvoudig om aan te tonen dat Stein een schurk is. Eerste en enige TATORT-film van regisseur Fechner, die ook het scenario schreef. De eerste van acht zaken die Konrad zou behandelen; een per jaar tot 1979. Aflevering nummer zes. Het camerawerk is van Rudolf Korösi.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Sonja Karzau op televisie komt.

Reageer