Mark Davis

Regisseur, Acteur, Componist

Mark Davis is regisseur, acteur en componist.
Er zijn 7 films gevonden.

The Passion

1995 | Erotiek

Verenigde Staten 1995. Erotiek van Phil M. Noir. Met o.a. Kylie Ireland, Sean Michaels, Mark Davis, Tyffany Million en Dominique Simone.

Seksfilmpje met een variatie op Faust van Goethe: een echtpaar dat 'het' niet meer leuk vindt, wordt een sabatical jaar van vreemd gaan met hoogtepunten geboden, maar daarna komt Satan zijn tol opeisen. Allemaal onzin voor wat gehop, gesteun en gekreun met af en toe een blote borst en dito bil in beeld.

I ragazzi del 42° plotone

1989 | Oorlogsfilm

Italië 1989. Oorlogsfilm van Mark Davis. Met o.a. Victor Rivers, Christopher Alan, Julie M. Carlo en Jeff Maldovan.

Een in alle opzichten goedkope film over een klein peloton soldaten die zich in de oorlog dapper gedragen, terwijl het eerst zo'n zootje ongeregeld leek. Gauw vergeten.

Cobra Mission 2

1989 | Actiefilm, Avonturenfilm

Italië 1989. Actiefilm van Mark Davis. Met o.a. Brett Clark, Jeff Maldovan, Cesar Olmo en Julie M. Carlo.

Slecht acteerwerk maar behoorlijk goede actiescènes in deze met een laag budget gedraaide film over een vele malen onderscheiden Amerikaanse veteraan die terugkeert naar Vietnam om landgenoten te bevrijden, die volgens hem nog steeds in gevangenkampen zitten. Hij komt zijn voormalige superieur weer tegen, die hem op een missie naar Midden-Amerika zendt om een corrupte dictator te elimineren die de U.S.A. vijandig gezind is. De vergelijking met Noriega en Panama dringt zich op; het slechte scenario werd waarschijnlijk vlak na de historische Amerikaanse invasie geschreven om te profiteren van de toenmalige publiciteit.

Class Cruise

1989 | Komedie, Familiefilm

Verenigde Staten 1989. Komedie van Oz Scott. Met o.a. Billy Warlock, Michael DeLuise, Brooke Theis, Andrea Elson en Richard Moll.

Sam McBride (Warlock) en Boz Crenshaw (DeLuise) zitten op een doodgewone high school. Ze worden uitgekozen om in de zomervakantie een tijdje door te brengen op een fraai jacht, waar de rest van `bemanning` gevormd wordt de kinderen van rijke ouders. Het ballenvolkje dat dure scholen bezoekt, beschouwt hen als vreemde eenden in de bijt en wil het povere duo zo snel mogelijk lozen. Ze bedenken van alles om het tweetal voortdurend op hun bek te laten gaan. Niemand kan echter verhinderen dat Kim (Theiss) op Sam valt en dat Staci Poston (Elson) het goed kan vinden met Boz. Het voorspelbare scenario van Steven Long Mitchell en Craig W. Van Sickle maakt gretig gebruik van de clich[KA1]es van de talloze films met een sterk vergelijkbaar onderwerp. De hoofdrollen zijn redelijk sympathiek en dat maakt deze onbenullige film voor novicen (voornamelijk tieners die nog nat achter de oren zijn) toch een prettige kijkervaring.

Crash Course

1988 | Familiefilm, Komedie, Drama

Verenigde Staten 1988. Familiefilm van Oz Scott. Met o.a. Jackée Harry, Brian Bloom, Harvey Korman, Alyssa Milano en Charlie Robinson.

Matig amusante tienerfilm over een autorijschool. Ook bekend als DRIVING ACADEMY.

Bye bye Vietnam

1988 | Oorlogsfilm

Italië 1988. Oorlogsfilm van Mark Davis. Met o.a. Christopher Alan, Antonio Sabato en Duria Harris.

Slechte imitatie van de met Oscars bekroonde film PLATOON. Deze Italiaanse Vietnam-film probeert in te haken op het succes van Oliver Stone's film uit 1986. Het gaat over een Amerikaans peloton dat in ergens in de jungle van Vietnam zit te wachten op een helicopter om hen terug te brengen naar de basis. Het moreel zakt naarmate de helicopter langer wegblijft. Totdat de commandant het bericht krijgt dat de helicopter is neergeschoten. De soldaten moeten in het oerwoud op zoek naar overlevenden. De film zit vol krankzinnige uitglijders, waarvan Chinezen die Vietnamees spreken nog maar de minste fout is. Een belediging voor de kijker.

Amber Aroused

1985 | Erotiek, Komedie

Verenigde Staten 1985. Erotiek van Mark Davis. Met o.a. Amber Lynn, Crystal Breeze, Shawn Michele, Tracy Duzit en Mindy Rae.

Aardige pornokomedie met Lynn als inwonende meid die uiteraard voor heel wat seksopschudding zorgt.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Mark Davis op televisie komt.

Reageer