Class Cruise

1989, Oz Scott, 120 minuten

Verenigde Staten 1989. Komedie van Oz Scott. Met o.a. Billy Warlock, Michael DeLuise, Brooke Theis, Andrea Elson en Richard Moll.

VPRO Cinema

Sam McBride (Warlock) en Boz Crenshaw (DeLuise) zitten op een doodgewone high school. Ze worden uitgekozen om in de zomervakantie een tijdje door te brengen op een fraai jacht, waar de rest van `bemanning` gevormd wordt de kinderen van rijke ouders. Het ballenvolkje dat dure scholen bezoekt, beschouwt hen als vreemde eenden in de bijt en wil het povere duo zo snel mogelijk lozen. Ze bedenken van alles om het tweetal voortdurend op hun bek te laten gaan. Niemand kan echter verhinderen dat Kim (Theiss) op Sam valt en dat Staci Poston (Elson) het goed kan vinden met Boz. Het voorspelbare scenario van Steven Long Mitchell en Craig W. Van Sickle maakt gretig gebruik van de clich[KA1]es van de talloze films met een sterk vergelijkbaar onderwerp. De hoofdrollen zijn redelijk sympathiek en dat maakt deze onbenullige film voor novicen (voornamelijk tieners die nog nat achter de oren zijn) toch een prettige kijkervaring.

credits

Regie:
Oz Scott
Cast:
Billy Warlock, Michael DeLuise, Brooke Theis, Andrea Elson, Richard Moll, Marc Price, McLean Stevenson, Ray Walston, Jane Carr
Productie:
Larry A. Thompson
Muziek:
Mark Davis
Jaar:
1989
Genres:
Komedie, Familiefilm
Trefwoorden:
Tienerfilm, Jeugdfilm
Landen:
Verenigde Staten


op televisie
0 uitzendingen

Class Cruise (1989) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Reageer