Will Keenan

Acteur

Will Keenan is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Trick

1999 | Romantiek, Drama, Komedie

Verenigde Staten 1999. Romantiek van Jim Fall. Met o.a. Christian Campbell, John Paul Pitoc, Tori Spelling, Steve Hayes en Kevin Chamberlin.

De schuchtere New Yorker Gabe is homo, maar wil niet met de stereotype gayscene geïdentificeerd worden. Als hij op een avond per toeval in een homoclub belandt, valt zijn oog op Mark, de go-go-danser van de club. De twee willen graag het bed delen maar hebben grote moeite een plek te vinden in de wereldstad om dit te verwezenlijken

Terror Firmer

1998 | Horror, Komedie

Verenigde Staten 1998. Horror van Lloyd Kaufman. Met o.a. Will Keenan, Alyce Latourelle, Trent Haaga, Carla Pivonski en Ron Jeremy.

De blinde low budget regisseur Larry Benjamin begint met de opnamen van zijn nieuwste film. Vanaf de eerste dag slaan de tegenslagen, rampen en catastrofes ongenadig toe. Dat is nu eenmaal een traditie bij het filmen met de buikriem aan. Toch blijft Larry zijn cast maar opjutten om eindelijk eens wat 'kunst' te maken. Alsof de gebruikelijke problemen niet genoeg zijn krijgen ze nog af te rekenen met een seksueel erg verwarde maniak die er een satanisch genoegen in schept om de leden van cast en crew af te maken. Zwakke gruwelkomedie in de typisch vulgair-verwarde stijl eigen aan Troma Entertainment. Het is trouwens geïnspireerd door Kaufmans autobiografische boek All I Need To Know About Filmmaking I Learned From The Toxic Avenger. Kaufman schreef het scenario samen met Patrick Cassidy, maar het lijkt erg sterk op dat van Joe Dante's veel betere parodie HOLLYWOOD BOULEVARD. Zoals de meeste Troma-films is ook onderhavige prent bestemd om rechtstreeks de prullenmand ingekegeld te worden. Fotografie is van Brendan Flynt. Ultra Stereo.

Tromeo & Juliet

1996 | Romantiek, Misdaad

Verenigde Staten 1996. Romantiek van Lloyd Kaufman. Met o.a. Jane Jensen, Will Keenan, Valentine Miele, Maximilian Shaun en Steve Gibbons.

Een `vertromatisering` van Shakespeare`s beroemdste tragedie kon niet uitblijven. Het verhaal werd up-to-date gebracht en in Manhattan, N.Y. gesitueerd waar een ruzie tussen twee filmgiganten bloedige gevolgen heeft. Niet enkel heeft de gewiekste Cappy Capulet zijn partner Monte Que uit hun lucratieve bedrijf gewerkt, hij ging er ook nog met diens vrouw vandoor. Sindsdien is het openlijk oorlog. Tijdens een feestje ten huize Capulet wordt de verloving bekendgemaakt van dochter Juliet (Jensen) met een vleesmiljardair. Tromeo Que (Keenan), Monty's zoon, waagt zich in het hol van de leeuw en dan is het nog maar een kwestie van tijd voordat er vonken slaan uit de ontmoeting van Tromeo met Juliet. Een festival van slechte smaak vol mutaties, afgehakte ledematen, body piercings, kotsfestijnen, seks met dieren en ander lekkers, speciaal voor de liefhebbers. Film kan men dit bezwaarlijk noemen, maar het gaat er in elk geval levendig aan toe. James Gunn en Lloyd Kaufman bewerkten het klassieke toneelstuk en Brendan Flynt bediende de camera. Dit alles werd overgoten met een afgrijselijke hard rock soundtrack. Lemmy van Motorhead doet trouwens dienst als 'Grieks koor'. Absoluut af te raden aan mensen met een greintje goede smaak.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Will Keenan op televisie komt.

Reageer