Helen Hart

Acteur

Helen Hart is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Hitman Hart, Wrestling With Shadows

1998 | Documentaire, Biografie, Sportfilm

Canada 1998. Documentaire van Paul Jay. Met o.a. Bret 'Hitman' Hart, Vince McMahon, Shawn Michaels, Stu Hart en Helen Hart.

Al sinds vijftien jaar staat Bret Hart, bijgenaamd Hitman, aan de top van de Canadese catchwereld. Drie keer bracht hij het tot wereldkampioen. Op zijn veertigste maakt hij zich klaar voor de belangrijkste match van zijn leven, Hij moet zijn wereldtitel verdedigen tegen Sharpshooter, een geduchte tegenstander. We volgen de voorbereidingen en het gevecht, onderbroken door herinneringen van Hart aan zijn jeugd, zijn ouders en zijn carrière. De vraag die gesteld wordt is of catch een sport is of enkel een georkestreerd spektakel. Goed opgebouwde documentaire, volledig ingesproken door Hart en zijn familie, die vooral catchliefhebbers zal weten te boeien. Regisseur/scenarist Jay levert tevens het bewijs dat een catcher niet steeds de hersenloze kleerkast is, zoals steeds wordt beweerd, maar dat hij ook een intelligent prater kan zijn. Het geheel werd gemonteerd door Manfred Becker. Fotografie is van Joan Hutton en Craig Wrobleski.

Gloria's Romance

1916 | Drama

Verenigde Staten 1916. Drama van Walter Edwin. Met o.a. Billie Burke, David Powell, Frank McGlynn, Henry Kolker en William Roselle.

Serial in twintig hoofdstukken. Burke was de echtgenote van de grote impressario Florenz Ziegfeld, en dus was niets te duur. Zij debuteerde in 1916 in de film PEGGY en belandde daarna in deze serial.Er werd met geld gesmeten, de serial werd in Florida op lokatie opgenomen. De heer en mevrouw Rupert Hughes schreven het scenario en er waren twee cameramannen aanwezig: Jugo Johnson en Sid Hickox. Het publiek zag de serial niet zitten - maar geld speelde geen rol.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Helen Hart op televisie komt.

Reageer