David Michael Latt (1966) is regisseur en producer.
Er zijn 10 films gevonden.

Sharknado

2013 | Horror

Verenigde Staten 2013. Horror van Anthony C. Ferrante. Met o.a. Ian Ziering, Tara Reid en John Heard.

Menselijk leed vanwege aanvallende haaien, grote overstromingen of woeste tornado's is steevast voorpaginanieuws. Maar over haaien die dankzij stuwend water en/of wind landinwaarts toeslaan, hoor je nooit iets. Sharknado belicht dit zeldzame fenomeen, aan de hand van een toevallig gezelschap dat probeert te ontkomen aan een regen van bloeddorstige haaien in en rond Los Angeles. En onder Los Angeles, want de beesten zitten ook in de riolen. Geniale materie, en de consequent beroerde uitvoering - op alle mogelijke fronten - stelt niet teleur. Zonde van de tijd, maar een must see (een stukje).

Almighty Thor

2011 | Actiefilm, Avonturenfilm, Fantasy

Verenigde Staten 2011. Actiefilm van Christopher Ray. Met o.a. Cody Deal, Richard Grieco, Kevin Nash, Patricia Velasquez en Jess Allen.

De jonge held Thor moet de Aarde beschermen als Loki het Walhalla vernietigt en de Onoverwinnelijke Hamer steelt.

MegaFault

2009 | Actiefilm

Verenigde Staten 2009. Actiefilm van David Michael Latt. Met o.a. Brittany Murphy, Eriq La Salle, Bruce Davison, Justin Hartley en Paul Logan.

Een deskundige op het gebied van aardbevingen en vulkanen moet samen met een simpele mijnwerker een gigantische aardbeving proberen te stoppen. Deze aardbeving staat op het punt om de hele wereld in tweeën te splitsen.

Mega Shark vs Giant Octopus

2009 | Actiefilm, Horror, Sciencefiction

Verenigde Staten 2009. Actiefilm van Jack Perez. Met o.a. Lorenzo Lamas, Sean Lawlor en Vic Chao.

Lamas – wie kent hem niet als de stoere motorrijder uit de tv-serie Renegade – is een wetenschapper die het moet opnemen tegen de prehistorische wezens uit de titel, en dan dingen roept als: ‘We’re dealing with a menace that no one has ever imagined, much less counted on.’ In de beste scène springt de haai uit de zee om een vliegtuig uit de lucht te happen – die staat ook op YouTube, dat scheelt weer een verspilde avond. Liefhebbers raden we ook het opvallend vergelijkbare Sharktopus aan, met Eric Roberts in de Lamas-rol.

100 Million BC

2008 | Sciencefiction, Avonturenfilm, Actiefilm, Fantasy

Verenigde Staten 2008. Sciencefiction van Griff Furst. Met o.a. Michael Gross, Christopher Atkins, Stephen Blackehart en Greg Evigan.

In de jaren veertig verdwijnt er een wetenschappelijk team met een tijdreis experiment. Ze blijken terecht gekomen te zijn in de prehistorie en moeten vechten voor hun leven. Vele jaren later wordt er een poging gedaan hen terug te halen. Alles lijkt goed te gaan, totdat er een enorme dinosaurus door de reddingspoging naar onze tijd komt.

Wildflower

1999 | Erotiek

Verenigde Staten 1999. Erotiek van David Michael Latt. Met o.a. Angel Risin, Tamie Sheffield, C.C. Costigan, Kim Little en Chris Hoffman.

Een steenrijke zakenman sterft de zalige dood in de armen van een prostitu[KA1]ee. Zijn vrouw Jackie met het muizensnoetje (Estlund), dochter Audrey (Little), zonen Ethan (Stapleton) en Dennis (Hoffman) en diens vriendin Zoey (Sheffield) komen bij elkaar in de Californische bergen in een chique skihut om over de verdeling van de erfenis te praten. Dennis, die een slok lust, heeft trouwens een dame-in-nood gered bij het naburige benzinestation en zo maakt Nichol (Costigan) het gezelschap compleet. Nichol lijkt verdacht veel op de andere kinderen en de kijker vraagt zich af of de vader soms een goede klant van haar moeder is geweest. Tot zo ver voor een erotische genrefilm een behoorlijk plot. Daarna gaan ze allemaal uit de kleren, maar dit keer is het beter dan anders, behalve dat de leading leadies onnatuurlijk grote tieten hebben en de sexy boys ongeloofwaardig zijn. Een lesbisch nummertje verhoogt de pret voor seksgenre- verslaafden. Het camerawerk is van Byron Werner. Ook bekend als BLOOD RELATED en VIRGIN NIGHTS.

Social Intercourse

1998 | Komedie, Familiefilm

Verenigde Staten/Verenigd Koninkrijk 1998. Komedie van S. Lee Taylor. Met o.a. S. Lee Taylor, Roger Khristian Jones, Susy Wright, Steve Grabowsky en Kim Little.

Todd, een computerfreak, wordt door zijn vrienden gedwongen mee te gaan naar een feest om over een langdurige relatie heen te komen

Killers

1997 | Actiefilm, Misdaad, Horror

Verenigde Staten 1997. Actiefilm van David Michael Latt. Met o.a. Kim Little, Paul Logan, Erica Ortega, Scott Carson en Christopher Maleki.

Steven Ramirez schreef een honderd procent voorspelbaar scenario dat opgebouwd is uit clich[KA1]esituaties, maar regisseur Latt heeft er het tempo in gehouden en gunt de kijker die voor deze film is gaan zitten, geen moment rust; novicen en vooral jonge vrouwen (zo is gebleken uit reacties) raken enthousiast over het verhaal van een handeltje in gestolen drugs, waarvan de eigenaars (de maffia natuurlijk, wie anders!), dan wel de koopwaar, dan wel het geld met bruut geweld komen opeisen. Deze schurken gaan over lijken en houden geen blad voor de mond als er geen schot in hun zaak zit. De spelprestaties zijn navenant aan het gehaaste regietempo. Op een Brits filmfestival van de fantastische film was de concurrentie blijkbaar gering en vond de jury deze rolprent zo fantastisch dat ze hem bekroonden als Beste Onafhankelijke Speelfilm.

Rock 'n' Roll Fantasy

1994 | Erotiek, Familiefilm

Verenigde Staten 1994. Erotiek van David Michael Latt. Met o.a. April Lerman, Kim Little, Avalon Anders, Joe Mundi en Rachel Latt.

Deze debiele prent gaat over een studente die vlak voor haar examen een rock 'n' roll-idool ontvoert om eens lekker van hem te kunnen genieten, maar ze heeft geen rekening gehouden met haar vriendinnen die ook een graantje willen meepikken en zijn corrupte manager, die het op de zanger gemunt heeft. Als je hiermede je beeld van de wereld wil vormen kun je beter ons advies opvolgen: sla deze film over.

Rock 'n Roll Fantasy

1993 | Komedie

Verenigde Staten 1993. Komedie van David Michael Latt. Met o.a. Kim Little, April Lerman en Atilla.

Alex is klaar voor verandering. Ze heeft het gehad met studeren en het brave studentenleventje. Met de hulp van haar sexy studiegenootje ontvoert ze haar idool Jamie Z. Jamie is de grootste rock 'n roll-ster in Amerika