Jack Johnson: regie en cast.
Er zijn 6 films gevonden.

Thicker Than Water

2004 |

2004. Jack Johnson.

Verzameling surfbeelden van zanger Jack Johnson.

The September Sessions

2004 |

2004. Jack Johnson.

Surffilm van zanger Jack Johnson.

Nice Guys Sleep Alone

1999 | Romantiek

Verenigde Staten 1999. Romantiek van Stu Pollard. Met o.a. Sean O'Bryan, Sybil Temchen, Vanessa Marcil, William Sanderson en Morgan Fairchild.

Surffilm van zanger Jack Johnson.

Lost in Space

1998 | Sciencefiction, Actiefilm

Verenigde Staten 1998. Sciencefiction van Stephen Hopkins. Met o.a. William Hurt, Mimi Rogers, Heather Graham, Lacey Chabert en Jack Johnson.

De familie Robinson gaat naar hyperspace om daar een hypergate te maken direct naar de aarde zodat de mensheid met behulp van de hyperdrive snel naar planeet Alpha Prime kan reizen voordat de aarde onbewoonbaar wordt (en geloof het of niet, dat is al in 2058!). Ze verdwalen al snel in de ruimte en het verhaal - losjes gebaseerd op de gelijknamige tv-serie uit 1965-68 - verdwaalt ook. Veel special effects (een heus ruimteaapje en ware spacespinnen) in een weinig inhoudelijk plot vol met gaten en aangedikt met jatwerk van alle mogelijke sf-films. Productiekosten: $ 75 miljoen (ongeveer 70 miljoen euro).

Jack Johnson

1971 | Documentaire

Verenigde Staten 1971. Documentaire van William Cayton. Met o.a. Brock Peters (stem), Jack Johnson en Brock Peters.

Een documentaire over een beroemd zwaargewichtkampioen. Met mooie jazzmuziek van Miles Davis.

The Chair

1962 | Documentaire, Drama

Verenigde Staten 1962. Documentaire van D.A. Pennebaker en Richard Leacock. Met o.a. Paul Crump, Louis Nizer, Donald Moore, Jack Johnson en James Thompson.

Op 29 juli 1962 bereiden advocaat Nizer en de jonge jurist Moore hun zaak voor om de ter dood veroordeelde zwarte moordenaar Paul Crump te redden. Binnen vijf dagen moet hij sterven op de electrische stoel. Hun standpunt: op de negen jaar die Crump in de gevangenis doorbracht is hij een ander mens geworden. Hun strijd zal niet eenvoudig zijn en de uitslag is alles behalve zeker, maar indien ze in hun opzet slagen wordt dit een mijlpaal in de Amerikaanse gerechtelijke geschiedenis. Als thriller uitgewerkte cinéma vérité-documentaire in onvervalste Pennebaker/Leacock-stijl. Je geraakt als toeschouwer helemaal bij de zaak betrokken en de film moet in spanning niet onder doen voor de beste fictie-film. Leacock, Pennebaker, Gregory Shuker en Robert Drew stonden in voor fotografie en scenario. Montage is van Ellen Huxley, Joyce Chopra, Patricia Powell en Leacock. James Lipscomb spreekt de commentaar.