Henry Coleman

Acteur, Producer

Henry Coleman is acteur en producer.
Er zijn 2 films gevonden.

The Rape of Dr. Willis

1991 | Drama

Verenigde Staten 1991. Drama van Lou Antonio. Met o.a. Jaclyn Smith, Robin Thomas, Holland Taylor, Dan Butler en Lisa Jakub.

Klinkt goed, maar het is niks: vrouwelijk chirurg Dr. Kate Willis (Smith) - net weduwe geworden nadat haar man bij een auto- ongeval is omgekomen - wordt verkracht in een obscuur gedeelte van de parkeergarage van het ziekenhuis; kort daarna moet zij terechtstaan wegens moord op haar verkrachter (Butler) die tijdens een door haar uitgevoerde operatie op de snijtafel komt te overlijden - en dat nadat zij juist alles in het werk had gesteld om zijn leven te redden! Onwaarschijnlijke, taaie en saaie film, ondanks de de competente spelers, die door het zwakke scenario van Anne Gerard en Steven Gethers neergemaaid worden. Thomas is Wally Shaw, de sympathieke interne arts van het ziekenhuis, een veteraan die al te lang meeloopt maar niet gespecialiseerd is; hij sluit vriendschap met de strak kijkende Smith. Russ J. Lyster stond achter de camera. Naar een verhaal van Deena Goldstone en Steve Gethers.

Rock Alien

1988 | Sciencefiction, Muziek

Verenigde Staten 1988. Sciencefiction van Dennis Adam Zervos en Dennis Adam Zervos. Met o.a. Henry Coleman, Tamela Glenn, Harry Sands, Dennis Adam Zervos en Gregory Harvey.

Buitensporige en vreemde SF-film, die rockmuziek combineert met alle clichés uit het SF-handboek. Als de aarde door een nieuwe wereldoorlog ten onder dreigt te gaan, zorgt een buitenaardse macht voor vrede via de muziek. Het scenario dat gebaseerd is op de bijbel is van regisseur-componist Zervos en het camerawerk is van Robert Gardner.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Henry Coleman op televisie komt.

Reageer