Ross Duncan

Acteur

Ross Duncan is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Lawless

1999 | Misdaad, Mysterie

Nieuw-Zeeland 1999. Misdaad van Chris Martin-Jones. Met o.a. Angela Marie Dotchin, Ross Duncan, Joel Tobeck, Calvin Tuteao en Tahei Simpson.

LAWLESS is ge[KA3]inspireerd op een gelijknamige tv-serie met dezelfde hoofdpersonage, John Lawless (Smith), die voor zijn beroep als detective er twee identiteiten in twee steden met twee verschillende levens op na houdt - een soort aardse superman dus. Hierdoor kan hij zich gemakkelijk in dubieuze kringen bewegen. Het gevolg is, dat als hij juist aan zijn `laatste` grote zaak werkt, verdacht wordt van een overval. Zijn vrouw Marla (Brady) wil niks meer van hem weten, en zijn 'grote' zaak wordt dus het bewijzen van zijn eigen onschuld. John kon zich dus niet terugtrekken zoals hij dat wenste. Er kwam dus een vervolg op deze film, getiteld LAWLESS: DEAD EVIDENCE, waarin John opnieuw probeert te kappen met zijn oude bestaan. Het scenario van Gavin Strawhan was natuurlijk niet bedoeld voor één film en men hoopte meerdere tv-films te kunnen maken, toen de tv-serie het moest laten afweten. Niets meer, maar ook niet minder dan andere films van dit kaliber.

Every Woman's Dream

1997 | Drama

Verenigde Staten 1997. Drama van Steven Schachter. Met o.a. Jeff Fahey, Kim Cattrall, Vicky Haugthon, Judie Douglass en John Parker.

Een man leidt een leven vol bedrog. Hij verkoopt zijn vrouw dat hij een CIA-agent is die regelmatig onderweg is voor belangrijke opdrachten. Ondertussen houdt hij er een andere vrouw op na, die denkt dat hij een succesvolle filantroop is die zijn kanker heeft overwonnen. Als de waarheid aan het licht komt, lijkt het erop dat hij er vrijwel alles voor overheeft om zichzelf te beschermen - misschien zelfs een moord.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ross Duncan op televisie komt.

Reageer