Michael Sullivan

Acteur, Producer

Michael Sullivan is acteur en producer.
Er zijn 5 films gevonden.

The Growing Pains Movie

2000 | Komedie, Familiefilm, Drama

Verenigde Staten 2000. Komedie van Alan Metter. Met o.a. Alan Thicke, Joanna Kerns, Kirk Cameron, Tracey Gold en Jeremy Miller.

Zoveelste film naar aanleiding van een populaire, gelijknamige tv-serie. Ook hier wordt de tot op de draad versleten formule toegepast. De kinderen Seaver zijn uitgevlogen en komen voor het dertig-jarige huwelijksfeest van hun ouders bij elkaar. Vader Jason (Thicke) is onveranderd: hij is nog altijd psychiater in Washington DC. Zoon Mike (Cameron) is directeur van een reclamebureau, Carol (Gold) is een harteloze advocate met slechts [KA1]e[KA1]en doel voor ogen: winnen, Ben (Miller) maakt zwembaden schoon voor de rijken in Hollywood, en Chrissy studeert nu aan de filmacademie. Er komt een grote donkere wolk boven de feestelijkheden: moeder Maggie (Kerns) is haar baan kwijt als woordvoerdster voor een over het paard getild congreslid. Geen nood, ze ontmoet haar oude baas weer. Rampspoed voor het gezin: als vanouds moeder heeft geen tijd (als dit de opvatting over vrouwenemancipatie is, is het slecht gesteld). Het scenario van Mike Sullivan en David Kendall naar de tv-serie van Neal Marlens is voorspelbaar en bevat alle clichés uit het boek. Deze film is alleen te harden voor fans, die erg boos waren dat de serie stopte. Uit de grote pseudo moralistische gaarkeuken van Walt Disney.

Madman

1981 | Horror

Verenigde Staten 1981. Horror van Joe Giannone. Met o.a. Alexis Dubin, Tony Fish, Harriet Bass, Beth Jones en Jan Claire.

Aan het nachtelijk kampvuur vertelt een jeugdleider de legende van de krankzinnige en moordlustige boer Madman Marz (Ehlers), wiens naam niet mag worden bespot omdat zijn geest anders terugkeert uit de dood. Dat is natuurlijk precies wat er gebeurt en een tiental jeugdige kampeerders laat het leven onder de bijl van Marz. Een stompzinnige splatter movie vol onsympathieke, leeghoofdige karakters en onsmakelijke effecten. Heel zwak en onfris.

A Great Ride

1980 | Avonturenfilm, Misdaad

Verenigde Staten 1980. Avonturenfilm van Donald Hulette en Don Hulette. Met o.a. Perry Lang, Michael MacRae en Michael Sullivan.

Een motorcoureur rijdt samen met zijn vriend van Mexico naar Canada, dwars door de ongerepte natuur. Allerhande hindernissen en achtervolgingen door de politie worden hun deel in dit slap aftreksel van EASY RIDER.

Enforcer from Death Row

1979 | Actiefilm

Filipijnen 1979. Actiefilm van Efren C. Pi[KA7]non. Met o.a. Leo Fong, Darnell Garcia, Booker T. Anderson, Mariwin Roberts en Johnny Hammond.

Het W.O.P. (World Organization of Peace) stuurt een Kung Fu-expert naar Manilla om een einde te maken aan een grootscheepse drugshandel. Louter gesimuleerde Kung Fu-duels; gruwzaam goedkope en gratuïte naaktscènes; veelvuldig gemartel met zoutzuur, soldeerbouten, enz. Overslaan. Ook bekend als REVENGE OF THE TIGER.

Greaser's Palace

1972 | Western

Verenigde Staten 1972. Western van Robert Downey sr. Met o.a. Allan Arbus, Albert Henderson, Luana Anders, George Morgan en Larry Moyer.

Bijzonder onconventionele parodie op het Christusverhaal tegen een western-achtergrond. Een zwerver (Arbus) ontdekt zijn 'ware identiteit' en geneest 'zieke' cowboys in een gek, klein stadje.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Michael Sullivan op televisie komt.

Reageer