Kimberley Casey is regisseur en acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Deadly Dancer

1990 | Misdaad

Verenigde Staten 1990. Misdaad van Kimberley Casey. Met o.a. Shabba-Doo, Smith Wordes, Walter W. Cox, Steve Jonson en Lenny Rose.

Twee door hun aanpak omsteden smerissen uit Los Angeles zoeken in het nachtclub-milieu naar een seriemoordenaar die het op go-go-girls gemunt heeft. Een van de danseressen blijkt de daderes te zijn en zij zorgt bovendien voor aardig wat extra verwarring door beide agenten tegen elkaar in het harnas te jagen waarbij er zelfs een slachtoffer valt. Er wordt wat afgedanst, er is wat bloot en soft-seks te bekijken maar voor de rest stelt het verhaal van David A. Prior, waarvan David Halpern en Marla Fields het draaiboek schreven, niet veel voor.

Future Force

1989 | Sciencefiction, Misdaad, Actiefilm

Verenigde Staten 1989. Sciencefiction van David A. Prior. Met o.a. David Carradine, Robert Tessier, Anna Rapagna, William Zipp en Patrick Culliton.

In de nabije toekomst (al in 1991!) wordt de politie geprivatiseerd en de dienstverlening wordt door ondernemingen zoals COPS (Civilian Operated Police Systems) uitgevoerd. Zwijgzame Carradine, in dienst van COPS, (in een voor hem geschikte en door hem uitstekend vertolkte rol) neemt het niet zo nauw met de rechten van verdachten en schiet pardoes een arrestant overhoop na hem zijn rechten voorgelezen te hebben. De ongure COPS-baas zet een prijs van $%WI2100,000 op het hoofd van Carradine en vervolgens gaat deze zeer tot de verbeelding sprekende film over in een soort western compleet met een eindgevecht en een forse knipoog naar ROBOCOP vanwege Carradine's mechanische schietarm. Goed ondersteunend spel en het vervolg is reeds gedraaid.

Born Killer

1988 | Actiefilm

Verenigde Staten 1988. Actiefilm van Kimberley Casey. Met o.a. Ty Hardin, Ted Prior en Fritz Matthews.

Jongelui achtervolgen elkaar met waterpistolen maar zij komen per ongeluk terecht op het territorium van uit de bajes ontsnapte moordenaars. Belabberde mega-senielen als helden. De dialogen zijn van het niveau dat zelfs een analfabeet de ondertiteling niet nodig heeft om het ding probleemloos te volgen. Op video ook bekend onder de titel BORN TO KILL.

NightWars

1987 | Oorlogsfilm, Horror, Actiefilm, Thriller

Verenigde Staten 1987. Oorlogsfilm van David A. Prior. Met o.a. Brian O'Connor, Cameron Smith, Dan Haggerty, Steve Horton en Jill Foor.

Twee Amerikaanse ex-soldaten worden in hun dagelijkse leven achtervolgd door nachtmerries over Vietnam (net als in A NIGHTMARE ON ELM STREET). Een serieuze maar mislukte poging om de folteringen van oorlogsveteranen uit te beelden in een griezelfilm. Het scenario is van regisseur Prior. Het camerawerk is van Stephen Ashley Blake.