Charles Heung

Acteur, Producer

Charles Heung is acteur en producer.
Er zijn 3 films gevonden.

Black Mask 2: City of Masks

2002 | Actiefilm, Fantasy

Verenigde Staten/Hongkong SAR van China 2002. Actiefilm van Tsui Hark. Met o.a. Andy On, Jon Polito, Andy On, Tobin Bell en Traci Lords.

Zes jaar na de eerste film, die een matig succes was, een vervolg. Andy On speelt nu de rol van The Black Mask, een Chinese Zorro, die door een operatie zowel emotioneel als fysiek ongevoelig is geworden en ingezet kan worden als een dodelijke vechtmachine. Hij moet de wereld redden van een groep terroristen die dreigen een DNA-bom te laten ontploffen in de metro waardoor de mensen zullen veranderen in monsterlijke, gemuteerde beesten. Zijn tegenstanders zijn professionele worstelaars die kunnen veranderen in beestachtige wezens met bovennatuurlijke krachten. Wie van vlotte actie, rake klappen, schoppen en kung fu-balletten houdt, is bij deze film aan het juiste adres, maar het onsamenhangende scenario bevat nauwelijks inhoud en sluit niet aan op de oorspronkelijke film.

Goose Boxer

1980 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1980. Actiefilm van Tai Shih-Fu. Met o.a. Charles Heung, Ku Fei, Li Hoi-Sang, Tin Ching en Tai Hsiu-U.

Een vrolijke ganzenhoeder leert de 'Crane'/Kung Fu-stijl van een vermaard Kung Fu-meester en belandt daarmee ongewild in een merkwaardig complot. De voornaamste kenmerken van dit Kung Fu-epos: ondraaglijk overacteren, vreselijke Engelse nasynchronisatie en een half-idiote vertolking van de titelrol. Niet interessant.

Mysterious Foot-Works of Kung Fu

1978 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1978. Actiefilm van Chan Wa. Met o.a. Chan Wai-Man, Huang Chia-Ta, Charles Heung en Lu Chun.

In het jaar 1915 woedt in het havenstadje Haiyang een verbeten strijd tussen een gangstersyndicaat en een vermaard, rechtschapen kung fu-meester. In dit conflict speelt een simpele, argeloze Shaolin-vechter een belangrijke rol. In deze intelligent gemaakte vechtfilm is de zoals altijd bij dit soort films naïeve plot met terzake doende symboliek onderbouwd. Voortreffelijke kung fu-fragmenten. Huang Chia-Ta staat op de titelrol als Carter Wong, Lu Chun als Tommy Loo. Ook bekend als MYSTERIOUS FOOT-WORKS OF SHAOLIN.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Charles Heung op televisie komt.

Reageer