Ian Moorse

Acteur

Ian Moorse is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Inflation im Paradies

1983 | Drama, Romantiek, Experimenteel

Duitsland 1983. Drama van Nicolai Müllerschön, Richard L. Wagner, Susanne Blänkner en Wolfgang Rühl. Met o.a. Ian Moorse, Anja Schüte, Alexandra Curtis, Anton Pfeffer en Dieter Rozowski.

Het middelpunt van de film is het jeugdcafé 'Capri' in het modieuze Schwabing in München, waar veel studenten wonen. In vier episoden wordt de dagelijkse gang van zaken voor de vijftien tot twintig-jarigen die elkaar hier ontmoeten voorgesteld. Hun leven wordt gekenmerkt door aanpassing aan de schijnwereld van de consumptiemaatschappij. Een overmoedige en statische vierluik waarin met veel gepraat getracht wordt een maatschappijkritische boodschap te verkondigen. Aan dit wanprodukt werden omroepbijdragen van de belastingbetaler verbrand. Het eerste schuifje is getiteld SCHNELLE NACHT met Moorse en Schüte en is geregisseerd door Müllerschön, het tweede is LUXUS van Wagner met Pfeffer en Curtis, die ook in TESTSCHOCK van Blänkner zitten en het vierde is IN EINER FREMDEN STADT van Rühl met Rozowski en Lünch.

Brennende Langeweile - Bored Teenagers

1979 | Drama, Muziek

Duitsland 1979. Drama van Wolfgang Büld. Met o.a. Günther Marecki, Monika Greser, Ian Moorse en Gaye Advert.

Lente 1978: De werkloze Peter en zijn vriendin Karin uit Sauerland gaan naar een concert van de Engelse punkband The Adverts. Peter is fan van de bassiste Gaye Advert. Beiden leren The Averts persoonlijk kennen en volgen hen op hun tournee. Na deze periode is voor Peter en Karin niets meer zoals het eerst was.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ian Moorse op televisie komt.

Reageer