Elizabeth Estensen

Acteur

Elizabeth Estensen is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

A Touch of Frost: Appropriate Adults

1995 | Misdaad, Mysterie

Verenigd Koninkrijk 1995. Misdaad van Herbert Wise. Met o.a. David Jason, Bruce Alexander, Matthew Marsh, Rupert Holliday Evans en Harriet Bagnall.

Een zes-jarig meisje verdwijnt en wordt later, schijnbaar vermoord, in een bos teruggevonden. De laatste persoon, die in het gezelschap van het kind is gezien, is de twintig-jarige Billy Conrad (Lang), een jongeman die aan het downsyndroom lijdt. Volgens de ongeduldige DCI-chef Hawkes (Marsh) is er maar [KA1]e[KA1]en verdachte, en dat is de gehandicapte Billy en hij slaagt er met veel moeite in om hem een bekentenis te ontlokken. De onconventionele politiedetective Frost (Jason) voelt wel aan dat Billy Conrad iets te verbergen heeft, maar twijfelt of hij tot een moord in staat is. Na een sterke start volgt een zwakke, vergezochte ontknoping, het verhaal met personages gebaseerd op het werk van R.D. Wingfield, onwaardig. Timmy Lang, wellicht zelf downsyndroompatiƫnt, is hartverscheurend realistisch. Aflevering 8, de eerste uit het derde seizoen. Het scenario is van Christopher Russell.

Our Day Out

1987 | Drama

Verenigd Koninkrijk 1987. Drama van Pedr James en Jean. Met o.a. Heywood, Alun Armstrong, Elizabeth Estensen, Lennox Greaves en Julie Jones.

Een schoolklas arbeiderskinderen uit Liverpool maakt een busreis naar Wales en brengt daarbij de tegenstellingen tussen de toezichthoudende leerkrachten aan het licht. Het onberispelijke script van Willy Russell, het eerste van speelfilmlengte, is veelzeggend, ontroerend en getuigt van een grote betrokkenheid.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Elizabeth Estensen op televisie komt.

Reageer