Het eerste seizoen van De regels van Floor heeft dinsdag 31 maart een International Emmy Kids Award gewonnen!

Ook in het derde seizoen staat Floor weer voor herkenbare dilemma’s
Hoe kom je van een papegaai af die alleen maar kak zegt? Wat doe je als de hele klas bij de paardenclub zit maar jij paarden superstom vindt? En wat als je vader aanwezig is op de carrièredag van school en je jezelf vet erg voor hem schaamt? Floor maakt het allemaal mee én geeft antwoord op deze belangrijke vragen in het derde seizoen van De regels van Floor.

kijk alle afleveringen online

over De regels van Floor

De regels van Floor maakt kans op een Emmy Kids Award, in de categorie beste televisieserie. De prijzen worden op 31 maart in het Franse Cannes uitgereikt.

In 2018 won het eerste seizoen van De regels van Floor een Cinekid Leeuw Juryprijs voor Beste Fictieserie en dit jaar de Cinekid Nationale Publieksprijs Bovenbouw. De serie is inmiddels ook verkocht aan zenders in België, Denemarken, Duitsland en Frankrijk. De regels van Floor wordt geproduceerd door NL Film in co-productie met VPRO. De regie is in handen van Maurice Trouwborst (Zenith) en Jamille van Wijngaarden.

Auteur Marjon Hoffman is nauw betrokken bij de ontwikkeling van de serie. Floor wordt gespeeld door Bobbie Mulder, broer Kees door Ole Kroes, vader Jan door Ferdi Stofmeel en moeder Irma door Elisa Beuger.