Er wordt weer gekookt in Koken met Konijnen!

In het VPRO-jeugd programma Koken met konijnen verwennen Diederik en Ayrton niet alleen huisdieren, ook de baasjes snoepen mee! Ze koken voor baas en beest de meest uitzinnige lekkernijen, die de kijker thuis kan namaken. Daarnaast is er tijd voor lekkere liedjes, machtige make-overs en andere heerlijke verwenmomenten.

In het tweede seizoen van Koken met konijnen komen er weer heel wat bijzondere huisdieren langs. Zo koken Ayrton en Diederik voor een blinde hond, troostcavia’s en verhuizende pony’s. Net als in het eerste seizoen koken de twee niet alleen een gerecht voor de dieren, maar ook voor hun baasje. Bijvoorbeeld de taking-care-cavia-carrot-cake en de heerlijke Clafoutis-pour-tous-les-amies. De recepten zijn thuis na te maken, zodat iedereen kan bakken voor beest en baas! 

Over Diederik & Ayrton

Diederik Kreike (Amsterdam, 1994) en Ayrton Fraenk (Amsterdam, 1993) zijn al jaren bevriend. Ze leerden elkaar kennen tijdens het maken van een jongerenvoorstelling in het Amsterdamse Bostheater. Ayrton Fraenk studeerde in 2017 af van de mime opleiding aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Diederik Kreike studeerde in 2018 af van de performance opleiding aan de Toneelacademie Maastricht.

videoclips

Troostcavia's (Good as Hell)

Diederik en Ayrton maken een muzikale ode aan alle troostcavia's in de wereld. Baby, how you feelin'?

Bye Bye Bunnies

Afscheid nemen van je beessie doet soms pijn. Maar soms gaan je bunnies naar een betere plek. Bye bye, save all your kisses for me!

Gewoon Dier (Aai Maar)

Hij mist misschien een pootje, of een oog, maar het is een gewoon dier! Diederik en Ayrton brengen een ode aan alle huisdieren met een handicap.

de recepten van seizoen 1

de recepten van seizoen 2