Denk jij ook na over het invriezen van je eicellen? Vraag je je ook af wat je moet verwachten van de behandeling en van de hormonen, wat de kosten zijn, en de kansen op succes? De redactie van VPRO Tegenlicht komt graag met je in contact.

Voor een nieuwe aflevering over de toekomst van fertiliteit ben ik, Keshia Hederman (researcher van VPRO Tegenlicht, 33) op zoek naar ‘lotgenoten’: vrouwen die net als ik ooit moeder willen worden, niet eindeloos veel vruchtbare jaren meer hebben, maar voor wie het nu geen goed moment is om een kind te krijgen. Misschien omdat je eerst de juiste partner nog zoekt, misschien omdat je baan het nu niet toelaat, of misschien omdat je nog niet zeker weet of je wel moeder wil worden, maar de optie wel wil openhouden.

Wat je reden ook is, wij zouden graag van je horen. 

Op 19-5-2021 van 16.00-18.00 uur te Amsterdam organiseert Tegenlicht samen met de medische professionals van Medisch Centrum Kinderwens daarom een speciaal ‘kinderwenscafé’. Uiteraard Corona-proof.

Heb je behoefte om je vragen, ervaringen en onzekerheden te bespreken met lotgenoten? Onder begeleiding van professionals voer je, aan de hand van een aantal stellingen, gesprekken met elkaar. Op deze manier kun je je verhaal delen en vind je eventueel herkenning in elkaar verhalen. Na afloop is er tijd om na te praten tijdens een informele borrel.

Dit ‘Kinderwenscafe’ zal eenmalig worden georganiseerd samen met Tegenlicht en de bijeenkomst wordt gefilmd en is onderdeel van de uitzending.  

Ben je of ken je iemand die mee wil doen? Of wil je meer weten? Laat het ons weten via k.hederman@vpro.nl