de toekomst begint bij Tegenlicht

VPRO Tegenlicht is hét startpunt voor de journalistieke verkenning van future affairs, en maakt verhalen over de toekomst van technologie, economie, politiek, sociologie en wetenschap. Tegenlicht staat in de frontlinie, waar nieuwe ideeën worden ontwikkeld en bekritiseerd. En gaat met jou in gesprek over hoe de wereld van morgen eruit zal zien. 
Lees meer →

future shock: een podcast over de toekomst met makers, doeners en denkers

in het schimmelpaviljoen op de Dutch Design Week

#36

→ Beluister de laatste aflevering
Voor de Dutch Design Week bouwt Lucas De Man samen met zijn Stichting Nieuwe Helden een paviljoen dat bijna volledig is opgetrokken uit biologisch afbreekbaar materiaal. Tegenlicht-redacteur Tom Reijner treft De Man in Eindhoven en krijgt een rondleiding door het ingenieuze schimmelpaviljoen.

Abonneer je hier: Apple PodcastsStitcher of RSS-feed

meer over de komende afleveringen

 

 

 

 

 

meest bekeken

 

 

 

 

 

korte video's

elke week een flinke dosis toekomst in je mail?

over VPRO Tegenlicht

VPRO Tegenlicht is hét future affairs platform van Nederland. We staan aan de frontlinie waar ideeën worden ontwikkeld, getest en bekritiseerd, en houden nationale en internationale ontwikkelingen die onze wereld in de 21ste eeuw vormgeven tegen het licht. En de toekomst, die is natuurlijk overal: online, maar ook op tv, sociale media, tijdens onze Meet Ups, podcast, én in onze nieuwsbrief.

Lees meer →