In deze documentaire zijn enkele fragmenten te zien van het filmpje dat op deze pagina in zijn geheel te bekijken is. Het betreft een soort hommage aan de martelaren, gemaakt door een bedrijf genaamd Sahab videoproducties. De vertaling van de teksten staat hieronder, u heeft de Realplayer nodig om het filmpje te bekijken.

Bekijk in realvideo de 'boodschap van de martelaren'

Tekst: In naam van God de Barmhartige, de Genadevolle

Naam productiemaatschappij

Zang:
Laat de aarde schudden.
Laat de aarde schudden
Laat de aarde op onder hun voeten schudden...

Osama:
Ik zweer bij God, de God van het heelal, dat Amerika noch haar inwoners in veiligheid zullen leven zolang de mensen in Palestina dit niet kunnen en zolang de ongelovige troepen zich nog in het land van de Profeet, vrede zij met hem, bevinden.

Zang:
Als je sterft, zal Gods paradijs voor je zijn
Als je sterft, zal Gods paradijs voor je zijn
Als je sterft, zal Gods paradijs voor je zijn
Als je sterft, zal Gods paradijs voor je zijn...
Laat de aarde schudden...

Tekst: De boodschap van de helden
De martelaren van de heilige steden (Mekka en Medina)

Osama bin Laden:
De overwinning is nabij en Amerika zal de gebeurtenissen van de islam en van Beiroet niet vergeten.
Zoals duidelijk werd tijdens de ontmoeting met de LBC, zal Amerika, door de strijd aan te gaan met de zonen van Mekka en Medina, alles vergeten en dat is wat God wil...

Koran:
Bestrijdt hen, Allah zal hen door uw handen straffen en vernederen
En u tot een overwinning over hen helpen en het gemoed van een volk dat gelooft, verlichten.

Voice-over:
Gezien de kruistocht die de Verenigde Staten van Amerika voeren tegen de islamitische wereld onder het mom van oorlog tegen het terrorisme, is ongekend gevaarlijk nu ze oorlog voeren tegen de islam vanaf islamitisch grondgebied en de leiding van de kruistocht vanuit het land van de twee heilige steden.

Voice-over:
De troepen zijn gevestigd op gevoelige en strategisch belangrijke plekken op het Arabisch schiereiland. De vliegvelden worden overspoeld door gevechtsvliegtuigen vanuit de Rode zee.

Zang:
Na Jeruzalem zijn we nu ook de Ka’aba kwijt
Na Jeruzalem zijn we nu ook de Ka’aba kwijt
Na Jeruzalem zijn we nu ook de Ka’aba kwijt
Wanneer zal God Zijn belofte nakomen
En ons de overwinning bezorgen

Voice-over:
De recente oorlog in Afghanistan en nu in Irak heeft onze broeders van ons ontnomen en van hun kinderen wezen gemaakt. Huizen zijn verwoest. De kruistocht waarvan de vliegtuigen vanuit het Arabisch Schiereiland vertrekken zorgen voor verwoesting en ellende en zaaien angst en beven in eenislamitisch land.

Voice-over:
De vliegtuiggeluiden van de kruisvaarders hebben de islamitische jeugd wakker geschud, terwijl ze boven hun hoofden vliegen en vanuit hun eigen land opstijgen om hun broeders overal aan te vallen. Ze kunnen geen rustig leven leiden, noch een besluit nemen, nu ze gezien hebben dat hun land wordt bezet door kruisvaarders en hun landen die een kruistocht voeren tegen moslims.

Voice-over:
De jonge strijders riepen een oorlog uit tegen de kruisvaarders en de Amerikanen. Ze begonnen met aanvallen vanuit het Schiereiland. Ze verlieten hun geliefden en lieten de weelde achter en verkochten hun ziel aan God...

Voice-over:
Om hun religie te verspreiden en als offer aan de islamitische wereld. We zullen stil staan bij een aantal martelaren wiens bloed op het Arabisch Schiereiland heeft gevloeid om aan de hele wereld te vertellen dat ze de onrechtvaardigheid niet accepteren, en dat ze door zullen gaan tot ieder islamitisch land bevrijd is van de onderdrukking.

Zang
We accepteren geen vernederingen (3x)
We zullen ons hoofd niet buigen (3x)
Herhaling

Stem
Een ieder die de kracht heeft, moet vechten tegen de Amerikaanse en geallieerde troepen die gestationeerd zijn in Irak en als doel hebben om Irak aan te vallen. Deze troepen zijn gekomen om tegen de islam en de moslims te strijden.

Stem:
Ze zijn niet in vrede gekomen. Met hen samenwerken is hetzelfde als samenwerken met de joden in Palestina. Het samenwerken met hen zodat ze Irak aan kunnen vallen is tegen de islam en de islamitische wereld heeft daar geen behoefte aan.

Stem:
De leiders zijn niet geschikt om de jihad tegen te houden, want zij houden zich aan Gods wil.

Zang
We accepteren geen vernederingen (3x)
We zullen ons hoofd niet buigen (3x)
Ridders van het goede (3x)
De overwinning is in zicht (3x)
God is groot (3x)
Oh helden