Pakhuis de Zwijger Meet Up: Groene voedselpioniers

Hoe word je een succesvol duurzaam ondernemer en welke risico’s loop je als pionier?

09 mei
Datum
9 mei 2018
Tijd
20:00 - 22:00
Locatie
Pakhuis de Zwijger, Piet Heinkade 179, 1019 HC Amsterdam
Link
Event website

groene voedselpioniers

De oproep van VPRO Tegenlicht van afgelopen november aan ‘Groene Techpioniers’ om zich te melden leverde vele spannende en ondernemende kandidaten op. Reden om nader te onderzoeken wie het aandurven om met groene idealen een slim en duurzaam product te verzinnen en daarmee ook nog de markt op te gaan. Hoe word je een succesvol duurzaam ondernemer en welke risico’s loop je als pionier?

Lees hier meer over de aflevering 'Groene voedselpioniers'.

Programma

  • We openen de avond met een gesprek met regisseurs Paul Cohen en Martijn van Haalen over het maakproces en hun samenwerking.
  • Vervolgens praten we met zeewierboerinnen Rebecca Wiering van Zeewaar en Nikki Spil van Zee Boerderij IJmond over zeewier als voedsel en als duurzame grondstof.
  • Universitair docente Plant Production Systems Pytrik Reidsma en Freemdomlab denktank’er Julia Rijssenbeek nemen ons mee in toekomst van landbouw, voedselsystemen en de productie- en consumptiekant van onze voedselketen.
  • Tot slot praten we met Stijn Baan van Koppert Cress over de groei en succes van duurzame voedselondernemingen.

Gratis | Reserveer via de website. 

locatie