Informatie over Meet Ups in verband met het coronavirus

Hier lees je meer over de Meet Ups in verband met de verscherpte RIVM-maatregelen rondom het coronavirus.

deze pagina wordt geupdate met actuele informatie over annuleringen of uitstel van Meet Ups

In verband met het coronavirus zullen eerder aangekondigde Meet Ups mogelijk worden uitgesteld of afgelast. Houd de social media-kanalen (Facebook en Twitter) van jouw lokale Meet Up-organisatie in de gaten voor het allerlaatste nieuws.

Update 21 april
Alle bijeenkomsten en evenementen zijn verboden tot 1 september.

Update 23 maart 
Alle bijeenkomsten waar mensen bij elkaar komen zijn verboden tot 1 juni. Minister Grapperhaus van Justitie maakte bekend dat de grens van honderd personen verdwijnt. Op die manier wil het kabinet de verspreiding van het coronavirus tegengaan. 

Amersfoort en Pakhuis de Zwijger: livestreams

In Amersfoort wordt op 22 april gestart met een reeks virtuele Meet Ups, die georganiseerd worden via Jitsi. 

In Pakhuis de Zwijger worden wekelijks virtuele Meet Ups georganiseerd, via de livecast van Pakhuis de Zwijger. Registreer je en praat via de Zoom webinar mee. 

Uitgestelde Meet Ups

onbekende datum

De Meet Ups die in Almere, Alphen aan den Rijn, Antwerpen, Apeldoorn, Deventer, Doetinchem, Ede, Eindhoven, Gent, Gorssel, Haarlem, Maastricht, Middelburg, Nijmegen, Sint-Niklaas, Soest en Wageningen gepland stonden worden uitgesteld naar een later te bepalen datum. 

Utrecht

nader te bepalen

Alle Meet Ups die tot en met 1 september in Utrecht gepland stonden, worden geannuleerd. Er wordt nog bepaald of deze Meet Ups op een later moment alsnog ingehaald gaan worden. 

Dit geldt ook voor de Meet Up van 1 april in Boxmeer. 

Den Haag

geannuleerd

Alle Meet Ups van dit seizoen zijn in Den Haag geannuleerd.

De Meet Ups in Hoorn zijn tot en met 1 september geannuleerd. De Meet Ups die gepland stonden worden niet ingehaald, maar te zijner tijd zullen er weer nieuwe onderwerpen op het programma staan. 

updates via social media