In 1991 is Barbra Streisand te gast in 60 Minutes, om over haar nieuwe film Prince of Tides (waarin ze een psychotherapeut speelt) te praten. Streisand en presentator Mike Wallace kennen elkaar van vroeger: Barbra Streisand verscheen begin jaren 60 regelmatig als gast in de show PM East van de vaak nogal provocerende Wallace.

Deze keer is het Streisand die hij provoceert: hij begint al ontregelend wanneer hij over de tijd dat ze samenwerkten opmerkt: “ik mocht je toen eigenlijk niet zo, je was teveel met jezelf bezig”. Weet ze zich daarop nog goed te verdedigen, als Wallace even later ook nog met haar moeder gesproken blijkt te hebben en in haar jeugd met een vervelende stiefvader prikt, wordt Streisand van haar stuk gebracht. De vrouw die erom bekend staat dat ze altijd alles onder controle houdt moet huilen voor het oog van de camera en 40 miljoen kijkers.

In mei 2006 (vijftien jaar na het bewuste interview) bood Wallace in een andere uitzending van 60 minutes zijn excuses aan voor zijn harde aanpak van Streisand: "Barbra, I do apologize.

I have nothing in the world but respect and admiration for you."