Zomergasten podcasts

VPRO Zomergasten voor op je koptelefoon. Lukt het je niet om een hele avond voor de tv te zitten? Of wil je delen uit het gesprek nog eens rustig terugluisteren tijdens het werk, in de auto of in de trein? Dat treft! Want hier vind je de interviews uit Zomergasten bíjna in z’n geheel terug. Alleen de fragmenten hebben we eruit geknipt, want die kan je bij een podcast toch niet zien. Wel leggen we even uit wat je mist aan beeld, zodat je van het gesprek niks hoeft te missen.

Abonneer je om niets te missen via iTunes, ►RSS-feedStitcher of luister via deze pagina.

2018

Marleen Stikker

Internetpionier en directeur van onderzoeksinstituut Waag Marleen Stikker is de derde Zomergast van 2018. Haar avond ging over de begindagen van het internet, ethiek, wereldeconomie en nieuwe technologieën.

Louis van Gaal

Voetbalcoach Louis van Gaal is de tweede Zomergast van 2018. Janine Abbring sprak met hem op 5 augustus. Zijn avond ging over voetbal, zijn relatie met de media, het overlijden van zijn eerste vrouw en zijn blik op de toekomst.

Romana Vrede

Actrice en theatermaker Romana Vrede is de eerste Zomergast van 2018. Janine Abbring sprak met haar op 29 juli. Haar avond ging over magie en betovering. Over autisme, de hunkering naar contact en kunst die niet vanzelf komt. 

2017

Eberhard van der Laan

In deze aflevering hoor je de tweede Zomergast van 2017, burgemeester van Amsterdam Eberhard van der Laan. Een avond over verdraagzaamheid, vooruitgang en vertrouwen in jezelf. Van der Laan was ten tijde van het gesprek al geruime tijd ernstig ziek. Hij overleed op 5 oktober 2017.

advertentie