Talkie-walkie

1991, Daniel Moosmann, 300 minuten

Frankrijk 1991. Familiefilm van Daniel Moosmann. Met o.a. Nathalie Cauvin, Pierre-Jean Cherer, Nadine Coll, Isabelle Maltese en Jacques Martial.

VPRO Cinema

De avonturen en tegenslagen, veel te veel om na te vertellen, van een groep jonge studenten die, om wat bij te verdienen en/of hun studie te betalen, zich in Parijs en omgeving koeriersdiensten verrichten. Het is allemaal niet zo serieus bedoeld, hoewel ze soms een misdadiger of een vermoedelijke maar toch niet zo gevaarlijke moordenaar tegenkomen. Een film met misdaad- en griezelingrediƫnten, mysterie en grappen. Moosmann, een film- en tv-maker die van alles en nog wat aanpakt, filmt desondanks met een gevoel voor tempo en beschikt over redelijk veel technische know-how, terwijl hij een goede schets van sympathieke personages kan geven. In de eerste plaats bestemd voor een jongerenpubliek, maar ook volwassenen zullen er plezier aan beleven.

credits

Regie:
Daniel Moosmann
Cast:
Nathalie Cauvin, Pierre-Jean Cherer, Nadine Coll, Isabelle Maltese, Jacques Martial, Mouss, Bruno Scolca, Jean-Pierre Cassel, Jean Lescot, Diane Delor
Jaar:
1991
Genres:
Familiefilm, Drama
Trefwoorden:
Tienerfilm, Familiefilm
Landen:
Frankrijk


op televisie
0 uitzendingen

Talkie-walkie (1991) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Reageer