Il ragazzo che sorride

1968, Aldo Grimaldi, 99 minuten

Italiƫ 1968. Romantiek van Aldo Grimaldi. Met o.a. Al Bano, Rocky Roberts, Nino Taranto, Susanna Martinkova en Riccardo Garrone.

VPRO Cinema

Giorgino (Bano), een jong ingenieur, krijgt een baan met een contract voor twee jaar aangeboden in Kenia. Ondertussen is zijn vroegere natuurkundeleraar (Taranto) nerveus, omdat zijn vrouw in verwachting is van hun derde kind. Giorgio en zijn vrouw zijn erg verliefd en hij wil een kind, maar zijn jonge vrouw is er nog niet klaar voor en wil van het leven genieten nu ze nog jong zijn. Ze weigert zelfs met hem mee te gaan naar Kenia, hetgeen een crisis in hun verhouding veroorzaakt. Giorgio verdenkt haar zelfs van overspel, maar (zoals in alle Al Bano-films) komt alles op z`n pootjes terecht. Veel liedjes, veel komische scenes (die ontkracht worden omdat ze te lang duren) en weinig acteerkwaliteiten. Ook bekend als MATTINO.

credits

Regie:
Aldo Grimaldi
Cast:
Al Bano, Rocky Roberts, Nino Taranto, Susanna Martinkova, Riccardo Garrone, Franco Rassel, Yvonne Sanson, Antonella Steni, Fiorenzo Fiorentini, Carlo Taranto
Jaar:
1968
Alt. titels:
Ragazzo che sorride, Il, Mattino
Genres:
Romantiek, Musical, Komedie
Trefwoorden:
Romantisch drama
Landen:
Italiƫ


op televisie
0 uitzendingen

Il ragazzo che sorride (1968) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Reageer