Zweden/Oostenrijk/Noorwegen/Duitsland 1988. Misdaad van Steno. Met o.a. Bud Spencer, Ursula Andress, Raimond Harmstorf, Denis Karvil en Mylène Demongeot.

VPRO Cinema

De opgeblazen Jack Clementi (Spencer) is detective in dienst van International Co, de verzekeringsmaatschappij die altijd een goed excuus heeft om nooit uit te keren. International wordt nu belaagd met zwaar aangedikte claims van ontevreden klanten en Jack moet uitzoeken wat wel en niet klopt. Zo raakt hij verstrikt in de juwelendiefstal op het jacht van een door hem zo bewonderde diva, Susy Kaminsky (Andress). Jack heeft er moeite mee om haar tegen beter weten in de hand boven het hoofd te houden, want zij heeft alles achter de schermen georganiseerd. Volledig voorspelbare, flauwe misdaadfilm met sterren, die hun beste tijd achter de rug hebben, al krijg je als kijker het gevoel dat Spencer nooit iets anders heeft uitgebeeld. Onwaardige zwanenzang van Steno, die voor het uitkomen van de film al was overleden. Het domme secenario is van Enrico Vanzina. Achter de camera stond Silvano Ippoliti. Steno heette in werkelijheid Stefano Vanzina. Exporttitel: BIG MAN: ANOTHER FALLING STAR.

credits

Regie:
Steno
Cast:
Bud Spencer, Ursula Andress, Raimond Harmstorf, Denis Karvil, Mylène Demongeot, Raymond Pellegrin, Woo Manchini, Armand Meffre, Isabel Russinova
Camera:
Silvano Ippoliti
Muziek:
Karel Svoboda
Jaar:
1988
Genres:
Misdaad, Komedie
Landen:
Zweden, Oostenrijk, Noorwegen, Duitsland

op televisie
0 uitzendingen

Big Man: Diva (1988) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken