Polizeiruf 110: Im Sog

1984, Edgar Kaufmann, 90 minuten

DDDE 1984. Misdaad van Edgar Kaufmann. Met o.a. Jürgen Frohriep, Lutz Riemann, Marion van de Kamp, Klaus-Dieter Klebsch en Gert-Hartmut Schreier.

VPRO Cinema

Gertrud Wendereich (Van de Kamp) is een vrouw in de middelbare leeftijd. Ze laat zich verleiden door Kurt Baumann (Klebsch), die bij haar vergeleken een jonge kerel is. Ze laat haar familie en vrienden voor hem in de steek. Dan ontdekt zij dat hij een schuinsmarcheerder is die zich inlaat met de kleine misdaad. Voordat ze het weet, is ze medeplichtige en komt Oberleutnant H[KA3]ubner (Frohriep) met zijn collega Oberleutnant Zimmermann haar aan de tand voelen. Door de overredingskracht van onze politiemannen keert Gertrud zich tegen Kurt, die dan snel uitgeteld is. Gedraaid in 1983 en met niet al te veel enthousiasme bekeken door de toenmalige DDR-kijker. Het scenario is van Regina Weicker. Aflevering 88.

credits

Regie:
Edgar Kaufmann
Cast:
Jürgen Frohriep, Lutz Riemann, Marion van de Kamp, Klaus-Dieter Klebsch, Gert-Hartmut Schreier, Bernd Bichner, Petra Blossey, Marga Legal, Jan Spitzer
Scenario:
Regina Weicker
Jaar:
1984
Alt. titels:
Im Sog
Genres:
Misdaad
Trefwoorden:
Cop-story
Landen:
DDDE


op televisie
0 uitzendingen

Polizeiruf 110: Im Sog (1984) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Reageer