Duitsland 2004. Komedie van Annette Ernst. Met o.a. Maggie Peren, Ken Duken, Anja Herden, Hinnerk Schönemann en Martin Kiefer.

VPRO Cinema

De bijna 25-jarige Emma (Peren) is eigenlijk actrice, maar ze krijgt weinig rollen. Ze verdient haar brood in een videotheek. Haar vriend Max (Duken) test medicijnen en heeft daarom alle tijd van de wereld. Hij hangt rond in de videotheek en kijkt naar pornootjes. De sleur werkt verstikkend en Emma heeft het gevoel dat ze niet opschiet in haar leven. Als ze met Max in de lift blijft steken, besluit ze dat er iets moet veranderen. Ze mist een auditie, ze hoort dat de videotheek dichtgaat, er komt een studio met zonnebanken voor in de plaats en binnenkort is ze jarig... Ook Christo (Sch[KA3]onemann), Max` beste vriend, en Malia (Herden), die binnenkort gaan trouwen hebben problemen: ze kunnen niet meer met elkaar opschieten en hun passie is gedoofd. Tieners Banu (Munteanu) en Leo (Kiefer) zijn nog steeds maagd, terwijl ze lopen te geilen op rijpere leeftijdsgenootjes Jeanette (Schuch) en Nicole (Samonte), maar die hebben geen belangstelling voor het duo. Iedereen ontmoet elkaar in de videotheek. Voor de laatste keer misschien of er ontstaan er nieuwe verbintenissen. Een kijkje in de mikrocosmos van de woonflats in Frankfurt am Main. Het scenario van hoofdrol Peren is aardig, de jonge rolverdeling en debuterend regisseuse Ernst doen hun best en zorgen dat de kijker de tijd vergeet.

credits

Regie:
Annette Ernst
Cast:
Maggie Peren, Ken Duken, Anja Herden, Hinnerk Schönemann, Martin Kiefer, Michael Munteanu, Karoline Schuch, Tamara Samonte, Sonya Kraus, Michael Quast
Productie:
Robert Malzahn, Sebastian Popp
Camera:
Sebastian Edschmid
Muziek:
Thomas Melhorn, Andreas Lucas
Jaar:
2004
Genres:
Komedie, Drama
Trefwoorden:
Tragikomedie, Sociaal drama
Landen:
Duitsland

op televisie
0 uitzendingen

Kiss and Run (2004) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken