Carnal Confessions

2004, P.G. Sanford, 87 minuten

Verenigde Staten 2004. Misdaad van P.G. Sanford. Met o.a. Wendy Rice, Chris Gustafson, Lane Anderson, Star E. Knight en Tess Broussard.

VPRO Cinema

Het tot op de draad versleten scenario van Steve Martel gaat over misdaad en wellust. Aantrekkelijke Melody Thomas (Rice) geeft goede raad aan tv-kijkers in haar hartsrubriek. Ze ontvangt foto`s van aantrekkelijke jonge dames met vage aanwijzingen en later blijken de meisjes het slachtoffer van een seriemoordenaar. Een primeur ruikend gaat ze op haar eigen houtje op onderzoek uit, maar helpt algauw smeris Brad Jameson (Gustafson) bij het onderzoek en Brad helpt op zijn beurt haar weer uit de kleren. Omdat Melody`s ex-vriend Ron Adams (Johnson) de stad uit is, kan Melody eindelijk haar schade inhalen. Ondertussen beginnen de lijken zich op te stapelen, maar dan hebben de meeste kijkers wel een idee, waar de schoen hem wringt. Zoals gebruikelijk is het verhaal ondergeschikt aan de lenige lichamen van de rollen, die nogal wat van hun naakte huid laten zien, maar niet alles. Vooral voor de fans van Rice een delicatesse, maar Dukes als Nadia mag er zeker zijn. Het camerawerk is van Carl Gavin.

credits

Regie:
P.G. Sanford
Cast:
Wendy Rice, Chris Gustafson, Lane Anderson, Star E. Knight, Tess Broussard, David Usher, Daisey Dukes, Edward Johnson, Mark Reynolds, Lois M. Howyitz, Mark Munson
Productie:
Deborah Nichols, Marc Greenberg
Camera:
Carl Gavin
Muziek:
Jay Harris
Jaar:
2004
Genres:
Misdaad
Trefwoorden:
Erotiek
Landen:
Verenigde Staten


op televisie
0 uitzendingen

Carnal Confessions (2004) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Reageer