Ilaria Borelli

Acteur

Ilaria Borelli is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Tatort - Frankfurt-Miami

1996 | Mysterie

Duitsland 1996. Mysterie van Klaus Biedermann. Met o.a. Karl-Heinz von Hassel, Patrick Chesnais, Ilaria Borelli, Anne Jacquemin en Slaheddine Ben Saad.

Een Zuid-Amerikaanse prostitu[KA1]ee, die als drugkoerier snabbelt, wordt in de intercity Frankfurt-Parijs vermoord. Een nieuw recherche-duo, bestaande uit de zeurende Kommissar Brinkmann (von Hassel) uit Frankfurt en de chaotische Parijse kollega Etchegoyen (Chesnais), zorgt voor wat meer leven in de TATORT-brouwerij. Een spoor leidt naar een eros-centrum in Frankfurt, dat gecontroleerd wordt door de Turkse mafia. De onderzoekers kunnen het hoertje Jacquemin ertoe overhalen als lokvogel voor hen te werken om de indrukwekkende killer Ben Saad in te rekenen. Borelli is een bloedmooie en verleidelijke assistente van Chesnais. Na een verward begin krijgt verhaal, geschreven door Jacques Labib en Frédéric Fajardie, een spannend verloop. Camerawerk van Mark Lennard en regie zorgen voor een sfeervolle milieu-krimi.

Vento di mare

1992 | Drama

Italië 1992. Drama van Gianfranco Mingozzi. Met o.a. Gianni Garafalo, Jean Hebert, Ilaria Borelli, Giulia Fossà en Luigi Di Fiore.

Drie-delige Italiaanse mafia-soap met Hebert, die afgestudeerd is als scheepsbouwkundig ingenieur, Filuccio Pepe. Hij hoopt in het Noorden van Itali[KA3]e werk te vinden. Zijn beste vriend Fabrizio De Meglio (Garafalo), playboy en zoon van een chique, maar verarmde familie, denkt er echter niet aan Napels te verlaten. Om zijn speelschulden te kunnen betalen heeft hij geld moeten lenen bij de Camorra, de Napolitaanse onderwereld. Lucietta (Borelli) verschijnt op het toneel: zij heeft jarenlang in Marseille gewoond maar keert naar Napels terug om zich te wreken op de gangster-baas Cocuzza (Mauriello). Ze probeert te infiltreren in de Camorra en krijgt al snel een opdracht, een koerierszending van enkele miljoenen naar Zwitserland te onderscheppen. Het zijn meer de toeristische plaatjes en de vriendschap tussen de twee hoofdrollen, die het hem doen in deze film dan dat er actie is. Er wordt meer over gangsterpraktijken gesproken dan dat de kijker ze te zien krijgt. Scenario van Achille Pisanti en Gianfranco Mingozzi. Camerawerk van Luigi Verga.

Cena alle nove

1991 | Drama

Italië 1991. Drama van Paolo Breccia. Met o.a. Valerio Andrei, Gianluca Favilla, Stella Vordeman, Ilaria Borelli en Antonella Attili.

Het middelpunt van deze film vormt een reünie van een groep jonge vrienden, hoewel de feitelijke locatie zich verder uitstrekt dan tot ruimte, waar het diner plaatsvindt. De film dwaalt af naar allerlei subplots, die wél van elkaar verschillen maar toch erg op elkaar lijken, en beginnen achter de muren en gesloten deuren van elk appartement. Een transseksuele zanger, die ook gestudeerd heeft, bereidt zich voor op zijn nachtelijke tippel, een paar door dagelijkse routine afgestompte lieden keren vergeefs terug naar huis, een meisje wordt opgepikt op een spoorstation en verkracht door vier mannen en een dominante vrouw vermaakt op vurige wijze enkele masochistische klanten. Overleving en verzet, dat bij het krieken van de dag wegsterft in de onbekende grootheid van de geest. Een metropolitane symfonie van geweld, nachtelijke horror, liefde, verbittering en seks. Een interessante, bescheiden film.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ilaria Borelli op televisie komt.

Reageer