Tatort - Frankfurt-Miami

1996, Klaus Biedermann, 90 minuten

Duitsland 1996. Mysterie van Klaus Biedermann. Met o.a. Karl-Heinz von Hassel, Patrick Chesnais, Ilaria Borelli, Anne Jacquemin en Slaheddine Ben Saad.

VPRO Cinema

Een Zuid-Amerikaanse prostitu[KA1]ee, die als drugkoerier snabbelt, wordt in de intercity Frankfurt-Parijs vermoord. Een nieuw recherche-duo, bestaande uit de zeurende Kommissar Brinkmann (von Hassel) uit Frankfurt en de chaotische Parijse kollega Etchegoyen (Chesnais), zorgt voor wat meer leven in de TATORT-brouwerij. Een spoor leidt naar een eros-centrum in Frankfurt, dat gecontroleerd wordt door de Turkse mafia. De onderzoekers kunnen het hoertje Jacquemin ertoe overhalen als lokvogel voor hen te werken om de indrukwekkende killer Ben Saad in te rekenen. Borelli is een bloedmooie en verleidelijke assistente van Chesnais. Na een verward begin krijgt verhaal, geschreven door Jacques Labib en Frédéric Fajardie, een spannend verloop. Camerawerk van Mark Lennard en regie zorgen voor een sfeervolle milieu-krimi.

credits

Regie:
Klaus Biedermann
Cast:
Karl-Heinz von Hassel, Patrick Chesnais, Ilaria Borelli, Anne Jacquemin, Slaheddine Ben Saad, Martin Semmelrogge, Maurice Barrier, Philippe Rouleau
Scenario:
Jacques Labib
Camera:
Mark Lennard
Jaar:
1996
Alt. titels:
Frankfurt-Miami
Genres:
Mysterie
Trefwoorden:
Krimi
Landen:
Duitsland


op televisie
0 uitzendingen

Tatort - Frankfurt-Miami (1996) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Reageer