De Grote Samen Alleen Thuis Bingo

Doe je mee?

Zin in een potje bingo met vrienden en klasgenoten maar zit je alleen thuis? Doe dan mee met de Grote-Samen-Alleen-Thuis-Bingo!

wat is het?

We zitten allemaal massaal thuis, zien onze vrienden niet of nauwelijks (of enkel op afstand) en vervelen ons soms te pletter. Zorg voor wat reuring door mee te doen met de Bingo! Wie doet de beste Freek Vonk Imitatie? En wie blijkt er de beste nep-drol in mekaar te kunnen flansen? 

De Grote Samen-Alleen-Thuis-Bingo is een bingo die je digitaal speelt, gewoon op je telefoon. Je print of screenshot de kaart, verzamelt een groepje vrienden en je bent ready to go om de 9 opdrachten uit te gaan spelen. 

Bekijk de uitleg hieronder. 

de bingokaart

het bingo-team

Online gaat ons Bingo-team de strijd met elkaar aan! Zapp-presentatoren Pascal Tan, Rachel Rosier, Willem Voogd, Janouk Kelderman en Bruno Prent proberen elkaar deze week af te troeven door de Bingo te spelen! Volg ze op hun Instagram kanaal om bij te blijven met hun bingo-acties. Wie wint die felbegeerde eerste prijs?! 

Pascal Tan @tannaturnup

Pascal Tan is een Nederlandse skater, acteur en presentator. Hij presenteert onder andere het Klokhuis (NTR). Wint Pascal als eerste de Bingo?! 

Rachel Rosier @rachebol

Ze is presentatrice bekend van Checkpoint, maar maakte ook programma's als verborgen verhalen en Hip voor Nop. Hoe zal Rachel haar Freek Vonk immitatie klinken? Bekijk hier haar challenges

 

Willem Voogd @willemvoogd

Hij presenteerd samen met Pieter de proefkeuken en speelde de rol van Mees Kees in de gelijknamige film. Hoe lang denk je dat Willem die wc-rol hoog kan houden? Bekijk hier zijn challenges.

 

Janouk Kelderman @janoukkelderman

Ze is zangeres, presentatrice en is bekend van haar rol als Keet bij Telekids. Nu presenteerd ze onder andere het klokhuis. Zal Janouk stiekem een talent hebben voor nep drollen maken? Bekijk hier haar challenges.

Bruno Prent @brunoprent

Als beginnend acteur had hij ooit een gastrol in Goede tijden, Slechte tijden.Nu kennen we hem natuurlijk van Spangas waar hij de rol van Dylan speelt. Zal Bruno zijn digitalen dansfeestje domineren met de coolste moves? Bekijk hier zijn challenges.