Een belangrijke sportwedstrijd, horrorclowns, een spannend fietsexamen, enge schaduwen op de muur, chips etende ouders. Allemaal redenen om wakker van te liggen. Gelukkig is daar de Slaapservice!

In de Slaapservice komt Marijn bij de kinderen langs met haar magische koffer. Samen gaan ze op een slaapverwekkend avontuur, waarbij ze ook hun grote helden ontmoeten.

Zo schakelt Marijn de hulp in van o.a. acteur Alex Klaasen, topturnster Sanna Veerman en taekwondo wereldkampioen Samira El Idrissi.

de afleveringen

Quinten

aflevering 1

Quinten ligt wakker omdat hij morgen voor het eerst gaat acteren en dat nogal spannend vindt. Het is bovendien een bijzondere rol want hij speelt een meisje. Marijn Frank komt langs en ze wordt gelukkig een handje geholpen door Quintens held: acteur Alex Klaasen.

Anna

aflevering 2

Anna heeft per ongeluk de trailer van de horrorfilm IT gezien. Sindsdien is ze bang voor horrorclowns. Met hulp van Marijn en topturnster Sanna Veerman gaat Anna haar eigen turntalent inzetten om de rottige beelden die ze heeft gezien letterlijk stuk te slaan.

Diablo

aflevering 3

Diablo heeft last van terugkerende nachtmerries en ligt daardoor veel wakker. Hij is dol op alles wat met het leger te maken heeft en droomt ervan later militair te worden. Marijn neemt Diablo mee naar een militair oefenterrein, waar ze een bijzonder ritje maken en commandant Mike ontmoeten...

Jaslyn

aflevering 4

Jaslyn heeft al eens brons gewonnen op het EK taekwondo. Maar als ze een spannende wedstrijd heeft, ligt ze toch nachten wakker. Samen met taekwondo wereldkampioen Samira El Idrissi helpt Marijn haar vechten tegen de slapeloosheid.

Marijn Frank is een van de verslaggevers van de Keuringsdienst van Waarde. Eerder presenteerde Frank programma’s als De Prijsvechter, DocTalks IDFA Special, De Rekenkamer en Het Beloofde Land. Daarnaast maakte ze documentaires, o.a. de jeugddocumentaire Bente’s Stem (2012) en Vleesverlangen (2015).