Op deze pagina vind je alle afleveringsinformatie van het eerste seizoen van Poesjes.

over Poesjes

Op de Kattenlaan 9 woont moederpoes Mimi met haar kittens; Django, Kaat, Lotje en Patrick. Vader Lucas werkt in het buitenland als muizenvanger. Als Mimi elke ochtend naar haar werk gaat, belooft Oom Boudewijn op zijn nichtjes en neefjes te passen.

Hij woont onder Mimi met zijn trouwe butler, de schildpad Ed. In werkelijkheid is Boudewijn verschrikkelijk lui en heeft het veel te druk met drinken, eten en op zijn canapé liggen, dus draagt hij Ed op om op de kittens te passen.

Aflevering 1: Kattenlaan 9 

Als Mimi na haar zwangerschapsverlof weer aan het werk moet en Oom Boudewijn het oppassen niet serieus neemt, zien de kittens de kans schoon om flink wat kattenkwaad uit te halen. Zo wordt het geduld van schildpad-butler Ed behoorlijk op de proef gesteld. 

Bekijk de aflevering hier

Aflevering 2: Brief van Papa 

Iedereen is opgewonden van de spannende post van Papa uit het verre Afrika. Oom Boudewijn doet het echter beseffen hoe erg hij zijn broer mist. 

Bekijk de aflevering hier

Aflevering 3: Een vrije dag 

Oom Boudewijn denkt handig gebruik te maken van zijn nichtje Pippa die op bezoek komt. Haar butlerkwaliteiten zijn echter niet wat hij er van gehoopt had.

Bekijk de aflevering hier 

Aflevering 4: Later als ik groot ben

De poesjes hebben wilde fantasieën over wat ze later willen worden. De 190 jaar oude Ed heeft echter al de nodige werkervaring op vele verassende fronten. 

Bekijk de aflevering hier

Aflevering 5:  Verliefd 

Als Pippa langs komt krijgt Django vreemde kriebels in zijn buik. Het doet butler Ed mijmeren over vervlogen tijden met zijn ex vriendin. 

Bekijk de aflevering hier

Aflevering 6: Weglopen 

Patrick is boos en besluit van huis weg te lopen in de hoop dat iedereen hem zal missen. Vooral bij Oom Boudewijn brengt dit de nodige stress gezien hij Mimi beloofd heeft de kittens met zijn leven te bewaken. 

Bekijk de aflevering hier

Aflevering 7: Daten 

Butler Ed krijgt onverwachts bezoek van een oude liefde. Het brengt hem in een lastige situatie; blijft hij bij de kittens of gaat hij met zijn liefde mee? 

Bekijk de aflevering hier

Aflevering 8: Hartenpijn

Oom Boudewijn is stikzenuwachtig want hij krijgt voor het eerst in zijn leven een date over de vloer. Butler Ed belooft hem te helpen, maar dat loopt anders dan gedacht. 

Bekijk de aflevering hier

Aflevering 9: Ziek 

Django is ziek, maar omdat hij niet stil kan zitten verspreid de verkoudheid zich snel. Zelfs butler Ed heeft het flink te pakken, terwijl hij nou juist voor iedereen moet zorgen. 

Bekijk de aflevering hier

Aflevering 10: Liegen 

Met sterke verhalen probeert Django indruk te maken op Pippa. Ondertussen doet Oom Boudewijn er alles aan om zijn schaakwedstrijd tegen butler Ed niet te verliezen. 

Bekijk de aflevering hier

Aflevering 11: Verjaardag 

Feest op de Kattenlaan 9. De kittens zijn jarig! Het wordt uitbundig gevierd, behalve door Oom Boudewijn die zijn gebroken hart probeert te verdrinken.

Bekijk de aflevering hier

Aflevering 12: Grote vakantie 

Eindelijk rust! Denkt Oom Boudewijn. De kittens en Mimi gaan naar papa in Dubai. Butler Ed is er minder blij mee, maar krijgt er een nieuw vriendje bij. 

Bekijk de aflevering hier