RUDY BECKERS is de grote ster met een gouden keel. Duizenden fans willen met kerst naar zijn grote show in de Rockarena. Hij maakt hit naar hit en is super lit. Hij danst, sjanst en straalt overal! Zijn passies naast zingen zijn sushi eten en gamen. 

SARA MARTENS is elf jaar oud. Ze is groot Fan van Rudy. Ze heeft zelf ook een grote passie voor zingen. Helaas zit haar auto-imuum ziekte daarbij vaak in de weg… Toch knokt ze er zichzelf altijd doorheen, want ze zit vol power!

JIM BECKERS is naast dat hij de vader is van Rudy ook zijn manager. Een echte hosselaar met goede connecties bij platenmaatschappij Dynamite. Hij zorgt ervoor dat Rudy niks tekortkomt, maar ziet hij door al het succes wel wat Rudy echt nodig heeft?

FAY BECKERS, moeder van de jongen met de gouden keel. Ze houdt van fashion, koken en de showbizz. Ze is tot in de puntjes verzorgd. Hebben jullie haar boek Koken voor Rudy al gelezen?

SHANNAH BECKERS, de zus van RUDY, is de beste uit haar klas, samen met haar vriend JULIAN zoekt ze alles tot in de puntjes uit. Niemand houdt haar voor de gek... Of misschien toch wel?

ROB MARTENS is de vader van Sara en een hele nette man. Althans zo lijkt hij van de buitenkant. Hij heeft een eigen boekenwinkel en is vaak te vinden in de kerk. Hij doet alles voor zijn gezin.

JETTY MARTENS is de moeder van Sara. Ze geeft liefde aan iedereen op de wereld. Daarnaast is ze erg goed in wentelteefjes maken, vraag maar aan Sara.

BERND is een doorgewinterde agent die het liefst altijd gelijk heeft en geen tijd wil verspillen.

MAYA is de tweede speurneus in deze show en misschien ook wel de beste? Ze houdt alles bij in haar notitieboekje.

BARBARA is een werkneemster van Dynamite. Ze werkt veel samen met JIM BECKERS. Ze houdt van haar werkt en heeft daar ALLES maar dan ook echt ALLES voor over.

ALYSSA is de beste vriendin van Sara. Ook zij is een groot fan van Rudy. Ze kent al zijn liedjes uit haar hoofd.

JULIAN is de beste vriend van SHANNAH. Hij gaat graag op onderzoek uit...