Willie Wartaal is gek op het weekend, omdat je dan kan doen wat je leuk vindt. Hangen met je vrienden, lekker voetballen of spelen op straat. In dit eerste seizoen van Weekend met Willie gaat Willie met kinderen mee op pad om te zien wat zij zoal doen in het weekend: vissen, tuinieren, ballet, filmpjes maken, zingen of in een bandje spelen, Pencak Silat, minibiken, duiken, voetballen, of naar het circus.

afleveringen

1. Minibike

Willie Wartaal gaat met Kas op pad, die meedoet aan een racewedstrijd op een minibike. 

2. Circus

Willie Wartaal gaat mee met Micki naar het circus, maar niet om er naar te kijken; ze gaan met het circus meedoen.

3. Op de boerderij

Dit weekend gaat Willie Wartaal langs bij Gerben, die op een boerderij woont. Voor hemzelf heel normaal, maar Willie kijkt zijn ogen uit.

4. Duiken

Willie Wartaal gaat mee met Lotte naar duikles. Zij vindt onder water zijn het leukste wat er is, maar Willie weet dat nog niet zo zeker.

5. Filmpjes maken

Willie Wartaal gaat langs bij Freek, die samen met zijn vrienden YouTube-filmpjes maakt. Willie mag een rol spelen in de nieuwe aflevering.

6. Pencak Silat

Willie Wartaal gaat mee met Anna naar Pencak Silat. Pencak wat? Een Indonesische vechtsport, die moeilijker is dan Willie had verwacht.

7. Ballet

Willie Wartaal doet mee met Max zijn balletles. Daar merkt hij al snel dat dat echt niet alleen voor meisjes is.

8. Voetbal

Willie Wartaal gaat met Julia mee naar haar voetbaltraining. Dat is wel wat anders dan een balletje trappen op een veldje.

9. Vissen

Dit weekend gaat Willie Wartaal mee vissen met Yaruba en zijn oma. Hij komt erachter wat er leuk is aan vissen en hoe moeilijk het is om een vis te vangen.

10. Zingen in een bandje

Dit weekend gaat Willie mee met Pijke. Ze speelt in een bandje. Gaat Willie meezingen?