Van 26 maart 2013 tot 10 april 2013 is vpro.nl in public beta. Dit betekent dat er alvast meegekeken kan worden op de nieuwe website van de VPRO. Meningen, (on)gefundeerde reacties en loftuitingen ontvangen we graag, via de blauwe Feedback knop aan de rechterzijde van de site.

vpro.nl, de website van de VPRO, wordt op woensdag 10 april vernieuwd.

Vanaf die dag hoeft de VPRO-liefhebber niet eindeloos te struinen naar een andere en dwarse kijk op de zaak, maar selecteert de redactie van vpro.nl de kwalitatieve hoogtepunten en biedt goede smaak op maat.

Dit doet de redactie uiteraard niet alleen. Met de hulp van verschillende VPRO smaakmakers en redacties van alle programma's van de VPRO, de VPRO Gids en de afdeling Marketing & Communicatie creëert de vpro.nl-redactie schaarste in het overvloedige media-aanbod.

vpro.nl gaat ook gidsen buiten het eigen media-aanbod. Naar festivals die de moeite waard zijn, langs dwarse denkers en doeners en creatieve jonge makers.

 

Er wordt nog gesleuteld aan de site, zowel inhoudelijk als technisch, maar we geven graag alvast een sneak preview aan een ieder die hier op bezoek is.

Kom kijken, klik rond en laat ons weten wat je oordeel is over de site. Staat jouw favoriete programma er goed op? Kan je vinden wat je zoekt en wat vind je er eigenlijk van? We horen het graag!

Reacties ontvangen we graag via de blauwe 'Feedback' knop aan de rechterkant van de site of hieronder via de comments.