stuur je filmpje in voor de nieuwe tv-serie reset

De cijfers van jeugdwerkloosheid rijzen steeds verder de pan uit. Steeds meer jonge mensen - in Nederland en de rest van de wereld - zitten met hun handen in het haar. Wat als we met z'n allen op een reset-knop zouden kunnen drukken en het helemaal anders aan konden pakken?

Daar gaat de nieuwe TV-serie Reset over. Iedere week een ander probleem en iedere uitzending nieuwe oplossingen. En voor onze eerste uitzending zijn we op zoek naar jouw ideeën! Op welke futuristische, wetenschappelijke, anarchistische, humoristische of kunstzinnige manieren zou jij de samenleving opnieuw inrichten, zodat jeugdwerkloosheid geen probleem meer zou zijn? Hoe betrokken ben jij? Wat zou je ons willen meegeven? Wat zou je zelf doen als je werkloos zou worden? Is het überhaupt een probleem, of misschien wel een oplossing voor iets anders?

Film je idee of mening (maximaal 1 minuut, in de vorm van animatie, stand-up comedy, een gedicht, of welke vorm je ook maar kunt bedenken): de meest gekke, boeiende en inspirerende visies delen we met de wereld en zenden we uit in de allereerste aflevering van Reset!

Stuur je video vòòr 30 juni 2013 via wetransfer naar E.Wolcken@vpro.nl.

Het programma is een inzending van de VPRO voor het jaarlijkse TVLab en wordt half augustus 2013 uitgezonden. 

advertentie