Metropolis

de wereld over seks

Hoe gaan mensen overal ter wereld om met seksualiteit? Praten mensen er openlijk over, doen ze het af als iets dat niet bestaat, of doen ze het gewoon? We zien de Funky Carioca uit Brazilië, een dans die meer op seks lijkt dan op dansen, maar ook een ex-miss New York die harp speelt en jongeren voorhoudt dat maagd blijven niets is om je voor te schamen.

Eddy is een evangelische prediker in Nicaragua. Zijn missie is jongeren waarschuwen voor het kwaad dat masturbatie en seks voor het huwelijk aanrichten. Daarom stapt hij graag op de bus en predikt daar, zodat zelfs de jongens achterin niet onder zijn boodschap uit kunnen.

Paola, onze correspondente uit La Paz, Bolivia, ging op zoek naar de raarste bijgeloven die in Bolivia heersen als het over seks gaat.

Indonesische mannen staan bij vrouwen in heel Azië bekend als groot geschapen. Jamal zocht uit hoe dat komt, en wat mannen in Indonesië allemaal uitproberen om hun penis te verlengen.

In Congo, als je bang bent dat je man vreemd zal gaan, kun je altijd seksadvies krijgen van vrouwen zoals tante Jolie. Zij adviseert meisjes hoe ze hun man of aanstaande moeten bevredigen, zodat hij er niet met een ander vandoor gaat.

De Funky Carioca is een onder jongeren populaire hyperseksuele dansstijl uit Brazilië die bij vlagen meer op seks dan op dansen lijkt. Onze correspondent Wesley duikt de lokale Carioca-scene in.

De Amerikaanse Rashida Jolley was vroeger Miss Washington D.C., nu verspreidt ze de boodschap van seksuele onthouding voor het huwelijk, samen met haar harp: "Ik ben getrouwd met mijn harp.

In China hoef je voor de nodige seksuele voorlichting de radio alleen maar af te stemmen op het super populaire programma Postbus Paradijs. Luisteraars bellen in met kwesties zoals: 'Mijn vriendin wil het uitmaken, want ze vindt me te geil.' In zijn antwoord neemt de presentator geen blad voor de mond. Ongezouten Chinees seksadvies dus!

De bobaraba is een sexy dans waarbij flink met de billen wordt geschud en die nogal wat ophef veroorzaakt bij oudere generaties in Burkina Faso. Correspondent Koffi laat zich vertellen hoe je de bobaraba moet dansen. - Geproduceerd door Gideon Vink & Koffi Ametepe.

In Mali is het behoorlijk normaal dat jonge meisjes relaties aangaan met veel oudere mannen, omdat die financiële zekerheid kunnen bieden.

Als Baby uit Johannesburg, Zuid-Afrika, uitgaat om een man op te pikken, let ze maar op een ding: hoe rijk is hij?