Wat is er spannender dan het lezen van erotische verhalen? Ernaar luisteren natuurlijk! Daarom maakten wij in samenwerking met cultuurhuis DeBuren een podcastserie van de jaarlijkse erotische schrijfwedstrijd Het Rode Oor. De inzendingen van de tien finalisten zijn hieronder de beluisteren.

Op 14 september organiseerde De Nieuwe Liefde in Amsterdam de finale van de erotische schrijfwedstrijd Het Rode Oor, dit jaar volledig online. Tijdens de live gestreamde finale riep het publiek 'Smeltwater' van Joanne van Beek uit tot de winnaar; een prikkelend verhaal over een moeder, het vriendlinnetje van haar zoon en langzaam smeltende ijsblokjes. 

Van tevoren vroegen we illustrator Aisha Madu haar favoriet te kiezen en te animeren, dat werd de inzending van Yasmina El Boubkari.
Aisha: 'Ik ging op zoek naar een verhaal waar ik meteen een beeld bij zou krijgen. Die tepelklem met ketting wilde ik eigenlijk al meteen vormgeven toen ik erover las. Daarnaast vond ik het mooi omschreven hoe pijn en genot tegelijk beleefd worden in dit verhaal. Het inspireerde me om een ambigue animatie te maken waarbij pijn niet van genot te onderscheiden valt. Wat ik ook interessant vond aan dit verhaal is dat het samenwerkt met een ander verhaal, waardoor je beide perspectieven, dominant en onderdanig, kunt ervaren.'

1. Amsterdam - Yasmina El Boubkari

​​​​​​​De ene geliefde vraagt de andere haar naakt op te wachten in een hotelkamer, waar ze spannende verrassingen voor haar in petto heeft.

2. Smeltwater - Joanne van Beek

Een vrouw kijkt wel erg graag naar het vriendinnetje van haar zoon. Maar, houdt ze zichzelf voor: kijken mag.

3. Girls just wanna have fun - Laura Nollet

Bij een nieuw lichaam horen ook nieuwe sensaties om van te genieten.

4. Make me feel (Amsterdam) - Eva Berghmans

De ene geliefde wacht de andere naakt op in een hotelkamer, zonder te weten wat voor fantasieën er op haar zullen worden uitgeleefd.

5. Een lijf om lief te hebben - Lianne Collignon

Een vrouw besluit dat het tijd is om haar lijf niet meer in het donker te verstoppen, zodat er geen grens meer is aan haar genot.

6. Opkomst - Hadeke

Op een filmset ligt een man naakt, als lijk, te wachten tot hij aangeraakt wordt door zijn tegenspeler.

7. Een rayon voelt zo warm niet - Stijn Demarbaix

Wanneer een supermarktklant ontdekt dat de volmaaktheid van perfect gespiegelde schappen hem vreselijk opwindt, neemt hij een besluit.

8. Danku, Antonio – KB

In een radiostudio springt de vonk over tussen twee vrouwelijke collegas. The show must go on.

9. Een kamer voor onszelf - Tom Dinneweth

Een verboden liefde komt tot bloei, ondanks het ontbreken van een plek om ongestoord in elkaar op te gaan.