Wat is er spannender dan het lezen van erotische verhalen? Ernaar luisteren natuurlijk! Daarom maakten wij in samenwerking met cultuurhuis DeBuren een podcastserie van de jaarlijkse erotische schrijfwedstrijd Het Rode Oor. De inzendingen van de tien finalisten zijn hieronder de beluisteren.

Op 14 september organiseerde De Nieuwe Liefde in Amsterdam de finale van de erotische schrijfwedstrijd Het Rode Oor, dit jaar volledig online. Tijdens de live gestreamde finale riep het publiek 'Smeltwater' van Joanne van Beek uit tot de winnaar; een prikkelend verhaal over een moeder, het vriendlinnetje van haar zoon en langzaam smeltende ijsblokjes. 

Van tevoren vroegen we illustrator Aisha Madu haar favoriet te kiezen en te animeren, dat werd de inzending van Yasmina El Boubkari.
Aisha: 'Ik ging op zoek naar een verhaal waar ik meteen een beeld bij zou krijgen. Die tepelklem met ketting wilde ik eigenlijk al meteen vormgeven toen ik erover las. Daarnaast vond ik het mooi omschreven hoe pijn en genot tegelijk beleefd worden in dit verhaal. Het inspireerde me om een ambigue animatie te maken waarbij pijn niet van genot te onderscheiden valt. Wat ik ook interessant vond aan dit verhaal is dat het samenwerkt met een ander verhaal, waardoor je beide perspectieven, dominant en onderdanig, kunt ervaren.'