Op 6 april organiseren we weer Tegenlicht: Future Stories samen met de Bibliotheek Zeeland. Dit keer is het thema 'beste reizigers'. Wil je als docent meedoen met je klas? Meld je dan nu aan!

Op 6 april organiseren we samen met de ZB Bibliotheek van Zeeland weer een Tegenlicht Future Stories over de uitzending 'Beste reizigers'. We praten met diverse gasten in de studio en via een interactieve livestream met jongeren over inclusie, genderdiversiteit en het overal zichtbaar jezelf mogen zijn.

Wil je als docent meedoen met je klas en ben je verbonden aan COC's GSA Netwerk 🌈? Meld je dan aan via: tegenlicht@vpro.nl.

Kijk hier naar één van de vorige edities van Tegenlicht Future Stories over de uitzending Perfect me over het huidige schoonheidsideaal en hoe we omgaan met de norm van wat wel of niet 'mooi' gevonden wordt:

Over Future Stories

Future Stories is een spin-off van de Tegenlicht meet-ups, voor jongeren in het voortgezet onderwijs. Het is opgezet door ZB Bibliotheek Zeeland in samenwerking met VPRO Tegenlicht.

In een interactieve, energieke livestream praten we verder over relevante topics voor de toekomst van jongeren. Dit doen we samen met negen klassen van het voortgezet onderwijs, die aanwezig zijn via een video-wall.

De presentator en gasten aan tafel zullen in gesprek gaan met negen klassen van het voorgezet onderwijs. Deze klassen zijn gedurende de uitzending te zien in de videowall.

Zijn de negen plaatsen in de videowall gereserveerd, dan kom je met je klas op een reservelijst te staan. Dit is dan ook voor toekomstige livestreams.

meer zoals dit