De topdames kregen in in de Wolkenkrabber het volgende menu uitgeserveerd door de butler van dienst.

Wat schotelde topkok Felix Rottenberg precies voor?

Bij aankomst werd het glas op de dames geheven met:

een Toscaanse prosecco, geflankeerd door een amuse bouche bestaande uit uitgelepelde Spaanse tomaatjes, gevuld met Egyptische humus (gekookte kikkerwten mixen in de blender met een halve uitgeknepen limoen, limoenschil, rode peper, kervel, een snufje gemalen gember, knoflook, zout, olijfolie en nootmuskaat) & gegrilde aubergineschijfjes met gesmolten gatenkaas.

***
Italiaanse schelpjes van de vismannen van de tweede markt van de Albert Cuyp,
gewokt met lenteui, wortel, groene peper en een scheut witte wijn, Picpoul de Pinet.

***
Ravioli met champignonvulling, geprepareerd door Antica (kooktijd 4 minuten) opgediend met licht gecaramelliseerde tomaten, vanaf 11 uur 's morgens heel zacht gestoofd op het laagste vlammetje van het simpele Wolkenkrabber vierpitfornuis, in olijfolie met zwarte peperkorrels, peterselie en een overgelopen theelepel suiker.

***
De eerste voorjaarsasperges, via de Turk uit de Rijnstraat ongeschild afgeleverd vanuit Horst, Noordlimburg, alhier gestoomd, rap in 11 minuten met een ruime snuf suiker, op de puntjes naar aanwijzing van Carluccio bediend met 3 halen over de rasp van oude parmezaan, tenslotte de asperges begieterd met gesmolten zoute boter vermengd met een scheutje zachte olijfolie, en een forse draai om de pepermolen.

***
Zeeduivel van de visboer uit de Rijnstraat,aangereikt door de sympathieke visverkoopster Nicole.

Zeeduivel, ruim een half uur in de oven gestoofd, 180 graden, in witte wijn, bestrooid met verse gember, knoflook,rode peper en olijfolie.

***

Zondagstaartje speciaal door Cees Holtkamp, des ochtends gebakken in zijn grote oven, vooronder op de Vijzelgracht met vijgen op port.

***
Chocolade specialiteiten van Holtkamp,
espressokoffie van Levelt en/of hete lotusthee.