M. Todd Henderson

M.Todd Henderson studeerde Cum Laude Bouwkunde af aan de Princeton University in 1993. Hij werkte een aantal jaren als ontwerper en bouwer van dammen in Californië voor hij zich aan de Rechtenfaculteit inschreef. Hij was een student van Marta Nussbaum, die hem beschrijft als een goede debater met vrij conservatieve politieke denkbeelden. Tijdens zijn studie was hij redacteur van de Law Review. Hij studeerde opnieuw Cum Laude af in 1998. Hierna werkte hij bij verschillende bedrijven waaronder McKinsey & Company in Boston. Zijn interesse gaat uit naar bedrijven, effecten, faillissementen, het recht en economie en intellectueel eigendom.

Brian Leiter

Brian Leiter werkt sinds 2008 als professor bij de Rechtenfaculteit. Leiter hecht veel waarde aan de ethische kant van het recht. Hij heeft bij zijn aanstelling het Center for Law, Philosophy, and Human Values opgericht aan de Universiteit. Voor zijn aanstelling in Chicago, gaf hij meer dan 12 jaar les aan de Universiteit van Texas. Daarnaast was hij gastdocent aan Yale, de Universiteit van London en de Universiteit van Californië.

David Weisbach

David Weisbach haalde in 1985 zijn bachelor in Wiskunde aan de universiteit van Michigan; een Certificate for Advanced Studies in de Wiskunde van het Wolfson College, Cambridge in 1986. Hij promoveerde aan de Harvard Law School in 1989. Hierna werkte hij als assistent van een rechter en als partner bij een advocatenfirma. Ook was hij beleidsadviseur op het gebied van belastingrecht onder Clinton. In 1998 begon hij aan de Rechtenfaculteit in Chicago. David Weisbach is in het bijzonder geïnteresseerd in federale belastingen.

Eric Posner

Eric Posner is professor in de Rechten aan de Universiteit van Chicago. Ook is hij redacteur van het Journal of Legal Studies. Hij heeft artikelen gepubliceerd over onder andere faillissementsrecht, contractueel recht, internationaal recht en constitutioneel recht. Hij geeft les in internationaal recht, internationale relaties, contractueel en arbeidsrecht. Zijn huidige onderzoek richt zich op het internationale recht, immigratiewetgeving en internationale relaties. Hij is afgestudeerd aan het Yale College en de Harvard Law School.

Douglas Baird: “the man who hired Obama”

Douglas Baird is afgestudeerd aan de Standford Law School in 1979 en haalde eerder zijn bachelor Engels aan Yale. Voor hij in 1980 bij de Rechtenfaculteit begon, werkte hij als assistent voor verschillende rechters. Als decaan haalde hij Martha Nussbaum naar de universiteit en nodigde Barack Obama uit les te komen geven aan de Rechtenfaculteit. Zijn onderzoek en onderwijs richt zich met name op bedrijfsreorganisaties en contracten.

Dan Lindsay

Dan Lindsay is geen lid van de Rechtenfaculteit maar ondersteunt als advocaat huiseigenaren met lage inkomens en is toezichthouder van het Home Ownership Preservation Project.