Welke technologische ontwikkeling heeft volgens jou de meeste invloed op de toekomst? Stuur je suggestie naar tegenlicht@vpro.nl en de 10 meest originele mogen naar het evenement van Singularity University Nederland op 2 april in Rotterdam.

In de aflevering 'Overvloed' van Tegenlicht op 1 april vertelt Peter Diamandis hoe een exponentiële groei van technologieën de grootste problemen waar de mensheid voor staat, kunnen oplossen. Denk aan zout water zoet maken met zonne-energie. Of aan een medische tricorder uit Star Trek. Of denk jij dat 3D-printers onze toekomst gaan veranderen?

Van welke technologische ontwikkeling verwacht jij het meest voor de toekomst en beschrijf kort hoe jij denkt dat dit jouw persoonlijke leven gaat veranderen? Hoe jij hier zelf mee aan de slag gaat?

Stuur een korte mail naar tegenlicht@vpro.nl o.v.v. 'Overvloed' en wellicht kunt u op 2 april aanschuiven bij een evenement van Singularity University Nederland. Met als sprekers Jack Andraka, Yuri van Geest en Maarten den Braber. Uit alle inzendingen selecteren Tegenlicht en Singularity University NL de 10 meest originele. Die mensen mogen dinsdag 2 april naar dit evenement in de Maastoren in Rotterdam.

meer info op de site van Singularity Universiteit Nederland