12-inch versie van Tegenlicht-aflevering

Krijg je geen genoeg van Mensen van nu? In een bijzondere versie van deze aflevering kun je uitgebreide interviews met de mensen van nu zien.

In de aflevering 'Mensen van nu' van Tegenlicht worden heel veel mensen geïnterviewd, die allemaal een aantal keer kort voorbij komen. Van die interviews hebben we langere versies gemaakt, die te zien zijn in een unieke, uitgebreide versie van deze aflevering. Deze komt online op deze site en in ons Youtube-kanaal meteen na de uitzending op TV: maandag 7 oktober, rond 21.50 uur. 

De hele aflevering is online te zien en tijdens het kijken, komen gedurende aflevering telkens verwijzingen voorbij naar de uitgebreide interviews. Door die aan te klikken, gaat u naar het langere interview van bijvoorbeeld Rob Wijnberg, Afaina de Jong of Rutger Bregman. Aan het einde van zo'n langer interview, kunt u weer terug naar het moment in de aflevering waar u was gebleven of u kunt meteen één van de andere interviews kiezen.

 De selecties voor de uitgebreide versies van de interviews zijn gedaan door Tomas Kaan, regisseur van 'Mensen van nu'. De webredactie van VPRO Tegenlicht heeft deze interactieve versie verzorgd.