Stage bij VPRO Tegenlicht

Gezocht: aanpakkers (m/v)

Per mei 2019 stage lopen bij de webredactie van VPRO Tegenlicht?

VPRO Tegenlicht is een wekelijks informatief televisieprogramma zonder vast format over future affairs. Voorbij de waan van de dag op zoek naar de manier waarop de samenleving zich vormt en welke invloeden daarbij een rol spelen. Zonder versimpeling van de werkelijkheid. 

stagiair online redactie

Ben jij een scherpe aanpakker, met journalistieke ambities? Zie jij een toekomst voor jezelf in de (online) achtergrondjournalistiek, kan je goed schrijven en heb je oog voor video? Wil jij stukken schrijven, interviews afnemen, meedenken over sociale media en innovatieve vertelvormen op een crossmediale redactie met hart voor verdiepende journalistiek? 

VPRO Tegenlicht zoekt vanaf mei 2019 een ambitieuze redactiestagiair met schrijf- en digitale skills. De stageplek is nadrukkelijk bedoeld voor de online redactie van Tegenlicht, die in veel opzichten nauw samenwerkt met de televisieredactie. Het platform bestaat uit een wekelijks informatief televisieprogramma zonder vast format, een website, uitingen op sociale media, een tweewekelijkse podcast en Meet Ups die door het hele land worden georganiseerd.

Voor deze stageplek geldt dat je alleen kan reageren via Mediastages en alleen wanneer je ingeschreven staat bij een opleiding.

 

stagiair online design & video

Ben jij een beeldspecialist en editor, met journalistieke ambities? Zie jij een toekomst voor jezelf in de (online) achtergrondjournalistiek en ben je een echte aanpakker? Wil jij video's editen, beeld maken of bewerken bij geschreven artikelen en meedenken over andere innovatieve vertelvormen op een crossmediale redactie met hart voor verdiepende journalistiek? 

VPRO Tegenlicht biedt vanaf mei 2019 een stageplaats voor een gemotiveerde Master- of HBO-student, die dit programma goed kent, ons volgt op sociale media en regelmatig de site bezoekt. De stageplek is nadrukkelijk bedoeld voor de online redactie van Tegenlicht die in veel opzichten nauw samenwerkt met de televisieredactie.

Voor deze stageplek geldt dat je alleen kan reageren via Mediastages en alleen wanneer je ingeschreven staat bij een opleiding.

meer stageplekken

Elk jaar zoekt de redactie stagiaires voor de webredactie en productie. Voor al onze stages kun je Mediastages.nl in de gaten houden. 

advertentie