Stage bij VPRO Tegenlicht

Gezocht: aanpakkers (m/v)

Per januari 2019 stage lopen bij de webredactie van VPRO Tegenlicht?

VPRO Tegenlicht is de reeks informatieve televisieprogramma's van de VPRO, waarin nieuwe ideeën en trends worden onderzocht binnen de wereld van politiek, economie, maatschappij en wetenschap.

VPRO Tegenlicht beschouwt zichzelf als de eerste en enige future affairs-rubriek binnen het publieke bestel. Het programma nestelt zich daarmee aan de frontlinie en zoekt zijn verhalen op die plekken waar ideeën worden ontwikkeld, getest en bekritiseerd. Via niet voor de hand liggende, controversiële en tegelijkertijd gedegen analyses wil VPRO Tegenlicht zijn kijk geven op de wereld; zowel op nationale als op internationale ontwikkelingen die onze wereld in de 21ste eeuw vormgeven.

stagiaire onlineredactie

Vanaf januari 2019 is er op de onlineredactie van Tegenlicht ruimte voor een redactie-research stagiaire. Samen met de online samensteller verzorg je de website, zet je een communicatiestrategie uit op sociale media, schrijf je zelfstandig interviews en artikelen, monteer je bonusfragmenten, interview je regisseurs en ben je aanwezig bij de Tegenlicht Meet Ups in Pakhuis de Zwijger.

Voor deze stageplek geldt dat je alleen kan reageren via Mediastages en alleen wanneer je ingeschreven staat bij een opleiding.

 

stagiaire grafische vormgeving en webdesign

Vanaf januari 2019 is er op de onlineredactie van Tegenlicht ruimte voor een stagiaire grafische vormgeving en webdesign. Als beeld- en videostagiair ondersteun je de designer en de rest van de redactie met verschillende taken: editen van korte video's en animaties, het illustreren en kiezen van bestaand beeld bij artikelen.

Voor deze stageplek geldt dat je alleen kan reageren via Mediastages en alleen wanneer je ingeschreven staat bij een opleiding.

meer stageplekken

Elk jaar zoekt de redactie stagiaires voor de webredactie en productie. Voor al onze stages kun je Mediastages.nl in de gaten houden. 

advertentie