De Cellenexplosie

De Cellenexplosie

de 'cellenexplosie' in de publicatie Justitiële Verkenningen. Bovendien, constateren zij ook, lost Nederland zijn problemen met minderheden en probleemgroepen op door ze op te sluiten. Een discussie, met onder anderen Jan van den Brand, voorzitter van de Vereniging van Gevangenisdirecteuren.

Zwols Blauw

Derde deel van de reportageserie vanuit een politiebureau in Zwolle. Wat het 'blauw' op straat doet, weten we, maar wat doen ze binnen de muren van hun bureau? Verslaggever Irene Houthuijs bericht over de wederwaardigheden van het team Zwolle Centrum/Zuid.

Australie verwacht aanslag in Indonesie

De Australische regering heeft sterke aanwijzingen dat binnenkort in Indonesie een aanslag gepleegd zal worden tegen buitenlanders. Daarom roept de regering Australiers op te vertrekken uit de toeristenoorden. Het toeristenseizoen in Indonesie is begonnen en met deze waarschuwing krijgt het land opnieuw een deuk in zijn toch al beschadigde imago. En de economische gevolgen zullen desastreus zijn voor plekken als Bali. Is Indonesie in staat de terreur aan te pakken. Een gesprek met Wabe Roskam in Australie en Michel Maas in Indonesie.

advertentie